Sreča nosi tvoje ime

Nežna in romantična zgodba

Lucy v času korona ukrepov izgubi vse: službo in stanovanje, fanta in starše. Ostala sta ji le star avto in kovček z oblačili. Prijateljica ji predlaga rešitev in Lucy jo v obupu sprejme. Predstavi se kot izkušena vrtnarica in odpelje na drugi konec Britanske Kolumbije v majhno vasico Salmo, kjer bo v času lastnikove odsotnosti skrbela za njegovega ljubljenčka, nekaj kokoši ter začela obdelovati vrt. Žal o vrtnarjenju nima pojma.

25.00 

Dodaj v košarico Več o zgodbi

ČAROBNA POMLAD V MEADOW CREEKU

Meggy je po moževi smrti ostala sama z dvema deklicama in hipoteko, ki ji visi za vratom. Čeprav se ne ustraši nobenega dela, je videti, da bodo izgubile dom. Tako kot nesreča v trenutku spremeni življenje, se tudi sreča pojavi nenadoma. V malo hiško zanese postavnega gradbinca in med njima se vžgejo strasti in nežna čustva.

25.00 

Dodaj v košarico Več o zgodbi

Serije

Serija knjig “Hiša na pragu Kanadske divjine”

Z nakupon celotne serije prihranite 15%!

Zgodba se odvija na planotah Chilcotina, pogorja ob zahodni obali Kanadske Britanske Columbije, severno od Vancouvra. To je dežela neokrnjene lepote in divjine. Zasnežene gore, z rožami posejane doline, žuboreči potoki in kristalno čista jezera. Izza drevesa uzreš grizlija, kako mirno hlača k potoku, v gozdu te spremljajo oči drugega lovca – pume.

Čeprav je v ospredju ljubezenska zgodba, jo spremljajo avtentični opisi krajine in pojasnila o vedenju v divjini.

Serija je namenjena lahkotnemu branju za mladino, še bolj pa za starše, učitelje in vzgojitelje.

50.70 

Dodaj v košarico Več o seriji

Serija knjig “Slovenske učiteljice v Kanadi”

Serija knjig “Sestre Gallagher-Vidic”

Serija knjig “Meadow Creek”