NOVO

Hiša na pragu kanadske divjine III - Rančarjeva hči

Se spomnite Christine? Navihane, neugnane, drobne deklice s svetlo rjavimi kodri, ki je živela na konjskem ranču na robu divjine? Cougar girl je odrasla v izjemno vodičko.

Vse je že izplanirala. Z dragim Williamom bo peljala skupino mladih v divjino na nepozabni horse-trip. In upala, da bo osvojila njegovo srce s prav tako nepozabno privlačnostjo. Pokazala mu bo, da ni več majhna punčka, temveč odrasla ženska. Njeni drzni načrti padejo v vodo, ko jo oče Costa dodeli kot vodičko mestnemu frajerčku, ki se je na ranč pripeljal s športnim avtomobilom. Christine je besna in priseže, da mu bo izprašila hlače!

Po spletu naključij pa pristane v velemestu. Kako in kdaj se je to zgodilo in kaj bo sledilo?

19.90 

Dodaj v košarico Več o zgodbi
NOVO

Poljub divjine

Zgodba o ljubezni in prijateljstvu.

Poslovno uspešna in nadpovprečno sposobna 32-letna Evelyn ima na zunaj vse, kar si ženska lahko poželi. Ima lepoto, denar in pamet. A v sebi skriva globoke rane in bolečino. Nikogar ne spusti blizu. Svet in okolico obvladuje tako, da nadzoruje vse situacije. Živi le za kariero in poslovni uspeh. S tem namenom se odpravi celo na konjski ranč ob robu divjine. Zaradi okvare letala je pilot prisiljen zasilno pristati v prečudoviti, a nevarni divjini, na planoti Chilcotin. Brez poškodb, pa vendar se bo teden dni bivanja v divjini dotaknilo njenega srca bolj, kot bi si to želela ali bila na to pripravljena. Divjina ne dopušča sprenevedanja, niti bega. Bo zmogla preživeti sama s seboj? In s svojim več kot privlačnim spremljevalcem? Jo moški sploh zanimajo?

19.90 

Dodaj v košarico Več o zgodbi
NOVO

Ne igraj se z rendžerjem

Humorna romanca

Ela Caf je strastna bralka zgodovinskih romanc, ki je z delovno vizo prišla v Kanado. Na vsak način bi v Kanadi rada tudi ostala. Žal se njena delovna viza izteka in le poroka s Kanadčanom ji lahko omogoči, da še ostane v državi. Ni lahko na hitro najti in dobiti moža. Po nenavadnem naključju spozna rendžerja v stiski. V zameno, da jo oženi, mu ponudi pomoč. Klenemu rendžerju prav nič ne diši poroka in naredil bo vse, da bi si Ela premislila. Želi jo prestrašiti, zato jo odpelje v divjino Chilcotina, kjer se pozimi temperature spustijo tudi do minus petdeset. Prepričan je, da je kos vsaki situaciji. Bo tudi zmedeni Slovenki?

18.90 

Dodaj v košarico Več o zgodbi
NOVO

Corona, vsega je kriva corona

Krimi-romanca

Andrea in Tanja sta sestri, ki si ne bi mogli biti bolj različni. Andrea je delna lastnica računalniške firme, razbrzdana in precej svobodomiselnih nazorov, Tanja predana medicinska sestra. Obema je skupno to, da ne prenašata alkohola in da imata po očetu kanadsko državljanstvo.
Andrei se ponudi možnost ugodno kupiti računalniško firmo v Kanadi z mrežo pomembnih strank, zato se tik pred izbruhom korona virusa odpravi v kanadsko Britansko Kolumbijo, v mesto Kelowna.
A stvari se od samega začetka neprestano zapletajo!
Najprej naleti na puritanskega direktorja, ki odkrito kaže svoje neodobravanje nad njo in zavlačuje podpis pogodbe. Joj, kako je besna nanj! Toda želi firmo, zato sprejme vabilo, da se začasno nastani pri njem.
Bolj ko spoznava njegovo družino, na več težav naleti. Prejemati začne celo grozilna sporočila. Nekdo jo želi za vsako ceno pregnati. Kaj, za vraga, je na tej firmi, da ji grozijo in strežejo po življenju?

18.90 

Dodaj v košarico Več o zgodbi

Vse za imigracijo

Lea je 27-letna srčna in strastna ženska, ki se je preselila v Kanado, v čarobno gorsko vasico Kaslo. Vodijo jo čustva in srce, je vihrava in polna ognja. Živi v hiši z ostarelim gorskim vodnikom, ki mu namesto plačevanja najemnine čisti, kuha in pere. Rada bi ostala v Kanadi, zato potrebuje imigracijske papirje. Svojo kanadsko pravljico. V njenem življenju se naenkrat pojavita kar dva moška, ki bi ji to lahko zagotovila. A tudi v pravljicah obstajajo zmaji in nevarnosti. Komaj preživi izlet v divjino, ko ugotovi, da ji nekdo streže po življenju. Bo prepoznala pravi čas, od kod prihaja nevarnost? Se lahko zanese na svojo presojo?

18.90 

Dodaj v košarico Več o zgodbi

Izobraževanja, Programi in Storitve

Kdo je

Emily Enveritas

Verjamem, da v vsakem izmed nas žari mogočna iskra ustvarjalnosti, ki se želi izraziti. Le svobodna oseba lahko izrazi svoje najgloblje bistvo, polno živi svoje življenje in ljubi. Za svobodo pa je potreben pogum.

Moja želja je pomagati ljudem, da prepoznajo svoje lastne potenciale in darove ter se čustveno in ekonomsko osamosvojijo. V ta namen predavam, organiziram različne programe osebnostne rasti ter nudim osebne numerološke coachinge.

Več o meni Moj Blog