Kdo je

Emily Enveritas

Verjamem, da v vsakem izmed nas žari mogočna iskra ustvarjalnosti, ki se želi izraziti. Le svobodna oseba lahko izrazi svoje najgloblje bistvo, polno živi svoje življenje in ljubi.

Za svobodo pa je potreben pogum.

Po poklicu sem socialna delavka, vrsto let sem delala v Vzgojnem zavodu z mladostniki, ki so jih zaradi vedenjskih težav izločili iz osnovnih šol ter jih namestili v posebni zavod. Mislim, da celotna naša vzgoja in izobraževanje mnogo preveč temeljita na kritiziranju in navajanju na »pridnost«. S tem, ko odvzamemo otrokom pogum, jih odrežemo od njihove lastne ustvarjalnosti. In tako vzgajamo pridne, toda tesnobne, otopele in depresivne posameznike, ki so odlični služabniki sistemu. Sebe pa pogosto izgubijo. Prepričana sem, da mora vzgoja temeljiti na spodbudi, na sprejemanju in iskanju dobrih plati v otroku.

Izstopila sem iz vzgoje in izobraževanja, pridobila mednarodni certifikat Mojster Coach nevro lingvističnega programiranja, postala NLP Trenerka in se podala na pot samostojnega podjetništva.

Od mladih dni je bila moj hobi numerologija. V tem času sem jo spremenila v poklicno dejavnost.

Sem vodilna numerologinja v Sloveniji, avtorica še vedno najbolj izpopolnjenega priročnika (Po)moč numerologije, skreirala sem prve prave numerološke karte in osnovala igro Jaz sem za izgradnjo samozavesti in zdrave osebnosti, ki temelji na nevrolingvistiki in pozitivni psihologiji.

Moja želja je pomagati ljudem, da prepoznajo svoje lastne potenciale in darove ter se čustveno in ekonomsko osamosvojijo. V ta namen predavam, organiziram različne programe osebnostne rasti ter nudim osebne numerološke coachinge.

Želim živeti v svetu, kjer se vsakdo zaveda svoje vrednosti in išče ter prepoznava bisere v drugih. Verjamem, da je to mogoče.