Ko Pozvoni Sreča

Ko Pozvoni Sreča

Biti srečen je odločitev. Tako kot katerakoli druga. Tako kot je odločitev, da boste napisali knjigo, shujšali ali sezidali hišo. Kakšne rezultate boste imeli pa je odvisno od vašega znanja, razmišljanja, čustvenih odzivov in delovanja.

Ko pozvoni sreča je izobraževalno-izkustveni program za osebnostno rast, ki temelji na transurfingu, nevrolingvističnem programiranju, pozitivni psihologiji in numerologiji. Je zbirka znanja, vaj, načinov in metod, s katerimi si boste sigurno precej izboljšali svoje življenje.

Program vsebuje

 • Srečanje 1x mesečno po 3 ure in pol.
 • Osebno numerološko usmeritev (s čim se vam v določenem mesecu najbolj splača ukvarjati), ki je podpora vašim osebnim ciljem in temelji na vaših rojstnih podatkih.
 • Pogovor 1 mesečno preko skypa ali telefona (ko ste na tleh ali se zataknete, pokličete in se
  pogovorite – niste sami).

Biti srečen je odločitev. Najpomembnejša v vašem življenju.

 • Zakaj smo tukaj, kjer smo? Kako smo si to skreirali?
 • S čim ohranjamo obstoječe stanje?
 • Kako izstopiti iz strahov, zaskrbljenosti, žalosti, krivde in ostalih negativnih občutkov.
 • Kako se napolniti z močjo ter energijo praznine ter izstopiti iz vzorca energetskega vampirizma.
 • 12 različnih tehnik in načinov kreiranja željenih stanj na področju ljubezni, denarja, uspeha…
 • Prepoznali boste svoje vrednote in si postavili vizijo.
 • Postavljanje ciljev, ki vas bodo vodili k vaši viziji.
 • Tehnike, načini, metode za krepitev pozitivne samopodobe, pridobivanje čustvene svobode…

Podrobnejši opis

Tako generacija naših staršev kot naša generacija smo bili vzgajani na način, ki nam še danes povzroča občutke krivde, notranje stiske, pomanjkanje samozavesti in zdrave samopodobe. Kot najbolj željene lastnosti, posebno deklicam, so nam privzgajali pridnost, ubogljivost, ponižnost, skromnost in poštenje.

Ni čudno, da imajo prav najbolj pridne deklice v odrasli dobi večinoma največ težav s svojo samopodobo. Počnejo stvari, ki jih morajo početi in jim zmanjkuje časa, da bi počele tisto, kar jih veseli in osrečuje. Sčasoma celo pozabijo, kaj jih resnično veseli. Tako padejo v past, da živijo svoje življenje po zunanjih pravilih, po vrednotah drugih in namesto da bi življenje uživale, nekako bolj ali manj čakajo, da mine. Da mine dan, da mine teden, da mine mesec, leto… In tako mine celo življenje, ne da bi ga resnično živele. Na koncu ostanejo praznih rok, le z drobnimi zrnci srečnih trenutkov. To nikakor ne velja zgolj za ženske.

Tudi moški so ujeti v sistem, v katerem mnogokrat dihajo kot riba na suhem in se rešujejo s stvarmi, ki
omogočajo hitre, na žalost kratkotrajne zadovoljitve.

Pred leti nazaj sem se skoraj zlomila.
Veliko dela, malo prostega časa, malo denarja.
V službo sem hodila s kepo v želodcu in ogromnim občutkom krivde.

Svoj čas, svojo energijo in svojo pomoč sem razdajala za druge, moj otrok pa je bil sam doma. Pa je bil šele v 5.razredu OŠ.

Nikoli ne bom pozabila tiste vožnje v služno.
Depresiven deževen dan.
Smilila sem se sama sebi in trpela, ko sem se spomnila ubitega žara v sinovih očeh, ko sem mu povedala, da moram v službo.

Vse se je zgodilo naenkrat – posijal je žarek skozi oblake in zadelo me je vprašanje:
“Kje pa piše, da moram prav zdaj v službo? Kje v vesolju je knjiga, kjer to piše?”
Je ni! In sem dala odpoved! Ter stopila na pot svojih sanj.

Ko sem se pred leti selila v večje stanovanje, sem našla zvezek, kjer sem beležila svoje sanje. Iz tistega mukotrpnega obdobja, ko sem živela le za proste vikende. In berem:

“Želim si službo, kjer bi delala to, kar me veseli, le 4-5 ur na dan, 3x na teden in imela 3x več denarja kot sedaj.”

Hahaha…. kako sem se nasmejala. In se zamislila.
Še sedaj ne vem, kdaj točno se je zgodilo prav to!

Kaj storiti, da pridemo ven iz tega začaranega kroga? Je res potrebno razbiti družino, obrniti hrbet otrokom, poslati šefa k vragu in se sebično posvetiti zgolj sebi?

Prepričana sem, da nikakor ni potrebno zanetiti vojne pod domačo streho ali narediti družinske revolucije. Ko posvetimo v temo nezavednih čustev, pravil, prepričanj in vrednot, ki nas vodijo, jih lahko neboleče in elegantno zamenjamo. Da, takšna preobrazba se ne zgodi čez noč. Potrebujemo čas in precej spodbude.

V svojem življenju sem imela nekaj resnično vrhunskih učiteljev. Edina težava je v tem, da po koncu izobraževanja nisem mogla kar tako po lastnih potrebah kontaktirati z bivšimi učitelji. In to mi je manjkalo. Vsi v življenju se vsaj 1x (minimalno) soočamo z dalj časa trajajočimi neprijetnimi okoliščinami.

Ko se zdi, da nam je sreča obrnila hrbet in ne deluje nič, kar poskušamo.

Prijava na “Ko Pozvoni Sreča”

Mnenja Strank

Ja, Emily res je, s tvojo pomočjo sem se kar konkretno spremenila in sem bolj usklajena sama s sabo.

Tudi reševanja družinskih težav in težavic se lotevam-o drugače, bolj umirjeno, z razmislekom (ne na prvo žogo), z ljubeznijo in sprejemanjem drugačnih mnenj mojih domačih. Še vedno se kdaj spotaknem in padem, ampak z vajo in treningom se vsak dan boljša mama, žena, prijateljica sama sebi. Sedaj spet delujemo kot družina, za kar sem izredno hvaležna, saj smo vmes na poti že izgubili naš kompas…

Trenutno se tudi z možem trudiva izboljšati najin odnos…sva kar konkretno zašla s poti in med delom pozabila na naju dva, na pogovore in sprotno reševanje konfliktov….se je na obeh straneh nabralo zamer in nerešenih brezzveznih težav. Če bi se najin odnos zamajal pred obiskovanjem tvoje delavnice, bi bila danes ločena! Pa tudi pri delu na sebi sva se močno razhajala in njemu je bilo to vse brez zveze…ampak počasi spreminja svoje mišljenje in najin odnos gre na bolje.

Zato sem ti iskreno iz srca hvaležna, da si mi posredovala svoje znanje in za vedno spremenila moje življenje. Hvaležna sem, da te lahko imenujem Prijateljica. HVALA TI!!!

Klavdija A.

To je program, ki me je brcnil v rit, da sem začela več delati na sebi in me naučil, da se vse negativno da nadomestiti s pozitivnim. Da so moje možnosti delovanja in uspeha veliko večje, kot sama to verjamem. Če se vsaj malo potrudim in delam na tem, moje sanje in želje postanejo moja resničnost. Pomembno mi je spoznanje, da mi ni potrebno na glavo obrniti celotnega modela mojega sveta, ampak lahko z majhnimi in postopnimi koraki spreminjam svoj svet v željeno smer. Dobila sem novo energijo, veselje in zagon.

Klavdija Ambrož / samostojna podjetnica

V tem programu sem resnično užival, saj sem dobil razširjene in poglobljene uvide in odgovore o bistvenih stvareh v mojem življenju. Potovanja vase z Emily priporočam vsem, ki ste dovolj drzni in pripravljeni na resnico o sebi preprosto, razumljivo in brez dlake na jeziku.

Tomaž L / direktor Languest d.o.o.

V ta program sem se vključila, ker so se mi morale zgoditi spremembe v življenju. Pomagalo mi je, da sem dobila veliko informacij o tem, kako naprej, kako doseči kakšne stvari, kako poskrbeti zase, kako sprejeti druge.. Dobila sem zagon, da je vse možno. Notranje sem se umirila, tudi moj »zelo velik strah« je počasi izginil. Kadar mi danes kakšna stvar ne gre, mi vedno zazveni v ušesih en stavek, umirim se in potem se stvari uredijo. Hvala.

Nevenka Z / samostojna podjetnica

Bil sem na točki, ko sem ves v krču iskal rešitve za firmo. Moj vsakdanji stres in zaskrbljenost sta začela močno vplivati tudi na mojo družino. V samo treh mesecih obiskovanja programa sem naredil kvantni preskok v svojem življenju. Iz zaskrbljenosti in stagnacije sem se premaknil k novemu delovanju. Kot novo jutro. Poln sem energije. To se ne odraža le na poslovnem področju, temveč tudi na osebnem. Resnično učinkovit program za vse, ki so za trenutek izgubili rdečo nit.

Uroš

Ko gledam vsak mesec posebej, kaj sem planirala in počela, se vprašam, ali sem sploh kaj naredila? Ko pa pogledam, kje sem štartala in kje sem zdaj, pa lahko rečem samo: ” Nataša wauuuu!”…

Nataša Gočen

Oj, Emily, tole bi ti rada sporočila: Poročam ti, da sem delno že odpravila vodovodarske napake v hiši, čeprav opažam še nek nepojasnjen (do sedaj!) vodni madež na vhodu… Kako me je presenetila ta numerologija in tvoja odlična napoved…. Čisto konkretne naloge sem dobila, pa tako resnične..Kar ne morem verjeti… Zato sem si rekla (nežno , spoštljivo), da ti pohvalo in vzhičenje kar napišem.. Hvala! Tudi “notranjiček” (notranji otroček) postaja počasi vsaj malo zadovoljen…Veliko dobrega si mi s predavanji prinesla… Včasih kar ne upoštevam nasvetov drugih.. Ampak: spreminjam svoje navade… Žlahtno znanje širiš…

Tatjana Hren / vodja razvoja in investicij

Vse življenje sem delala le za druge. Bila sem mama, žena in delavka. Vsem in vsemu sem dajala prednost. Po moževi smrti sem začela obolevati, padala v depresije in vse bolj me je postajalo strah prihodnosti. Sin mi je plačal ta program. Na začetku sem se počutila, kot da sem padla v drugo vesolje. Danes sem zelo hvaležna sebi, da sem vztrajala. Začela sem delati majhne korake in to tisto, kar si nikoli nisem upala in sem že pozabila, da sem si nekoč želela. Saj ne, da nimam več  nobenih težav. Ampak prvič v življenju imam občutek, da živim in da imam pravico živeti po svoje. In sedaj plešem in imam novega prijatelja J.

Danica P / upokojenka

Dvakrat sem obiskovala ta program. Prvič sem ga po treh mesecih prekinila. Še sama ne vem zakaj. Ni se mi ljubilo in imela sem občutek, da vse to že vem. Pa res nisem razumela numeroloških mesečnih usmeritev, da se naj začnem ukvarjati z nečim novim, s stvarmi, ki me veselijo. Imela sem dobro službo, visok položaj in sem bila zadovoljna. Že v naslednjem letu je prišlo v našem podjetju do večjih sprememb. Izgubila sem službo in imela sem občutek, da se je podrl moj svet. Spet sem se vključila v ta program. In sem zelo hvaležna sebi in Emily za to. Našla sem svojo pot in z velikim navdušenjem  začenjam z novim poslom. Verjamem, da bom uspela. Hvala. Splača se vztrajati v tem programu, čeprav vam kakšno spoznanje kdaj ne bo všeč.

Barbara B

Hvala ti za pomoč pri izgradnji temeljev za trdno samopodobo. Za občutke vrednosti, ki sem jih pridobila na tvojih predavanjih s še kako uporabnimi temami. Velikokrat sem se počutila kot gosenica. Ko sem že mislila, da huje ne more biti, so mi tvoja predavanja dala moč, da sem se spremenila v čudovitega metulja. Hvala ti za to preobrazbo.

Erika K