NLP Diploma

Človek, ki ne obvladuje sebe, svojih misli in emocij, ne more doseči ničesar bistveno pomembnega.

NLP Diploma je uvodni program v NLP izobraževanje. Poudarek je na pridobivanju komunikacijskih spretnosti in razumevanju osnovnih razlik v našem zaznavanju..

To je program, v katerem spoznamo, kako zaznavamo zunanje okoliščine in se nanje avtomatično odzivamo. Pridobimo prve komunikacijske veščine ter se naučimo hote vzpostaviti dober stik z drugo osebo. Temu znanju rečem abeceda razumevanja in življenja v skupnosti in je za vse nas postalo nepogrešljivo.

Vsebina

 • Temeljna načela NLP in razvijanje fleksibilnosti
 • Predpostavke, ki omogočajo prepoznavanje in razumevanje sveta in razlik med ljudmi
 • Model zaznavanja VAKOG in moč podmodalnosti
 • Pomen vzorca očesnih premikov
 • Zaznavni položaji in njihova zavestna raba.
 • Emocionalne in mentalne vaje za pozitivno naravnanost in prevzemanje odgovornosti
 • Priklic in gradnja notranjih virov moči v različnih okoliščinah ter kako hitro dostopati do njih, ko jih potrebujemo.
 • Postavljanje ciljev in ciljna naravnanost
 • Asertivna komunikacija
 • NLP komunikacijski model: verbalni, neverbalni, paraverbalni
 • Model za podajanje kritike

Začetek programa čez:

 
 

Prijava na NLP Diplomo

Mnenja Strank

NLP  je po moji presoji izredno uspešen  model komunikacije ter metoda osebnostnega spreminjanja, saj je v času učenja v meni sprožil  tok dogajanj, ki še trajajo in znova in znova premikajo svet mojih vrednot, načenjajo stara utečena prepričanja in s tem moja stališča do sebe, v pozitivno preoblikovanje nove realnosti.

Mojca Modic

Sedaj, ko sem pri Emily končala izobraževanje NLP Praktik, vidim, kako zelo koristno je to znanje za delo na sebi… Res odlične tehnike in vaje za osebnostno rast in razvoj… Razmišljam o nadaljevanju na NLP Mojster-Praktik.

Nina Kopač

Pri Emily sem obiskovala program NLP Praktik. Želela bi povedati, da sedaj, ko sem končala NLP Coacha (nadaljnjih izobraževanj sem se udeležila pri drugih predavateljih) se šele zavedam, koliko mi je bilo dano prejeti od nje. Nisem dobila samo novih veščin in znanj, prejela sem mnogo več. Veliko življenjskih spoznanj, ki jih lahko prejme učenec samo od takšne učiteljice kot je Emily, saj je oseba z veliko življenjskih modrosti. Ima svojstven in edinstven način posredovanja znanja, kar jo dela drugačno od drugih predavateljev. Hvala za vse prejeto znanje.

Andreja Vouk / profesorica defektologije

Prvostopenjski program NLP-ja me je tako navdušil, da želim svojo osebno odličnost dopolnjevati in graditi dalje. Hvala Emily, ker osnovne definicije NLP teorije, tako barvito in slikovito dopolnjuješ z vložki iz svojih osebnih izkušenj in doživetij, z zanimivimi in poučnimi zgodbami in anekdotami in z izrednim občutkom za retoriko. Tako je
samo še lažje verjetno, da je čisto vse mogoče, ko enkrat verjameš vase in v svoje sanje.

Martina Šinkovec