Odnosi in kako biti jaz res jaz

Odnosi in kako biti jaz res jaz

Če želimo imeti dobre odnose z drugimi, moramo imeti najprej dober odnos do sebe in sami s seboj.
Tega se vse bolj zavedamo, vendar nas stari vzorci ne izpustijo zlahka. Ponotranjili smo kup prepričanj
ter navad, ki nas ovirajo, da bi živeli polno in srečno življenje. In na žalost se večine ne zavedamo
(dokler se nam nekaj popolnoma ne zalomi). Tako pustimo, da nas vodijo potlačena čustva in
nezavedni programi ter se tolažimo, da takšni pač smo.

Verjamem, da lahko prav vsak izmed nas izboljša svoje življenje.

Da, verjamem, da ste lahko srečnejši. Vi tudi?

Vsebina

Program bo vodila in povezovala Emily Enveritas, priznana numerologinja in NLP trenerka, ki bo pokazala tudi marsikatero konkretno metodo, s katero se lahko izvijete iz primeža strahov ter nezadovoljstva. Z njenimi programi so mnogi izboljšali svoje življenje. Je tudi avtorica nove družabne igre za osebnostno rast Jaz sem, katero boste lahko spoznali in kupili na dogodku.

Sanja Kranjc
magistrica zakonskih in družinskih študij

Zakaj me ljubezen boli?

Ljudje smo bitja odnosov. Želimo si ljubezni in spoštovanja. Vendar je v imenu ljubezni izjokanih največ solza. Kaj nas žene, da vstopamo v odnose, kakršne imamo? Ali v njih zadovoljujemo svoje potrebe ali potrebe drugih, svoje pa zmanjšamo in spregledamo?

Ali še huje – jih niti ne želimo več vzpostavljati, saj v nas povzročajo strah in bolečino? Prepoznajte, kaj poganja vaše odnose, da jih boste lahko izboljšali.

Sanja Kranjc

Terapevtska smer, specializantka zakonske in družinske terapije ter doktorska kandidatka. Izobraževala se je s področja različnih zasvojenosti, poleg tega je NLP Coach in mojster ter Learning Coach.

Manca Razboršek
Life coach in mentorica ženskam

Ženska in moška energija v meni

V vsakem izmed nas se prepletata tako ženska kot moška energija. Kako se giba ena, kako druga, kako vplivata na nas – poznavanje in razumevanje teh razlik pa lahko reši marsikatero zagato. In pogosto tudi konča osamljenost. To razliko v delovanju energij boste praktično izkusili na svoji koži in tako resnično doumeli, kako delujete na svojo okolico in predvsem na nasprotni spol.

Manca Razboršek

Life coach, mentorica ženskam, ki želijo aktivirati svojo žensko esenco in uživati v življenju. Je avtorica knjige Angelski svetilniki, certificirana angelska terapevtka, terapevtka barvnega sistema Auro-Soma, predvsem pa strastna raziskovalka avtentične duhovnosti.

Jana Klemenčič
chakra dancing and creative meditation facilitator

Ples odnosov

Se zavedam kakšen odnos imam do svojega notranjega čutnega sveta, do sebe samega? Kaj mi je domače, sprejemljivo in kaj zavračam, si ne dopustim imeti in živeti? Vse to vsakemu od nas določa stanje telesa, vsakdanje počutje in življenje. In ko začutim in ozavestim kaj resnično sem v tem trenutku, se lahko odločim ali si to resnično želim biti in živeti.

Jana Klemenčič

Njena življenjska stalnica so ples, glasba in ritmi, zato se je tudi njena notranja transformacija izražala skozi glasbo in gib. V Londonu je leta 2013 pridobila licenco za chakra dancing and creative meditation facilitator. Pridobila je certifikat praktika Access Bars, trenutno se izobražuje na Inštitutu GTT (Holotropic Breathwork Practioner) ter obiskuje zasebno šolo transpersonalne terapije.

Prijava na dogodek

Prijave so obvezne, saj bodo tudi podlaga za žrebanje res lepih nagrad!

Dobrodošli!

Potrudili se bomo za koristna spoznanja in da se boste imeli lepo. Naš namen je, da vam ponudimo kvalitetna znanja iz osebnostne rasti ter duhovnega razvoja in strokovno visoko usposobljene predavatelje. Iz različnih področij vam želimo ponuditi najboljše od najboljšega. Ker je resnično le najboljše dovolj dobro za vse nas.

Emily, Sanja, Manca in Jana