numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 24. 11. 2017

Dan za sodelovanje – poslužite se brainstorminga in idej skupine. Več glav več ve!

Če ste zadnjih nekaj dni razmišljali o svoji poslovni prihodnosti ter iskali nove možnosti, je današnji dan idealen za to, da pritegnete k razmišljanju tudi svoje prijatelje ali poslovne partnerje. Pripravite sestanek, na kratko predstavite situacijo ter nato zbirajte ideje in predloge sodelavcev. Ne komentirajte in ne odklonite nobene ideje. Včasih nam prav najbolj nenavadna ideja služi kot odskočna deska za nekaj novega ali za novo rešitev. Danes ni dan, da bi se odločali in podpisovali pogodbe ali začeli neko novo poslovno idejo ali partnerstvo. Je zgolj dan za timsko iskanje novih idej. Ta način bo dal dolgoročno najboljše rezultate. Obrestovalo se vam bo tudi, če pripravite »palačinka party« in povabite prijatelje ter nato skupaj z njimi iščete nove poti za reševanje težav, o katerih ste razmišljali v zadnjih dneh. Pridete lahko nenadoma na prav neverjetne zamisli, ki vam popolnoma spremenijo prihodnost. Vaše misli bodo bistre in prodorne, zato je to tudi dober dan za pisanje člankov, knjig, nastope v javnosti…

LJUBEZEN:

Začeli se boste spet bolj odpirati ljudem in si želeli več druženja s prijatelji. Morda celo pobegnete v družbo prijateljev pred nerešenimi domačimi težavami. Bolje to, kot da se danes odločite za prekinitev partnerske zveze. Če to naredite danes, se bodo kasneje stvari precej zakomplicirale. Danes raje spet razpihajte žerjavico na domačem ognjišču. Ni pa to ugoden dan za nov začetek resne partnerske zveze. Samski boste imeli več možnosti za resno razmerje, če bo vaš partner tujec.

ZDRAVJE:

Osebna sreča in zadovoljstvo je najboljši antibiotik. Pomlajuje in vitalizira tudi naše celice. Danes nam bo še bolj kot običajno dobro dela zdrava prehrana, nekaj lahkega in svežega. Vsaj danes se izognimo sladkorjem in gaziranim pijačam ter pekovskim izdelkom. Zelo priporočam obisk savne in plavanje.

DENAR:

Ni vam potrebno pretirano skrbeti o denarju. Pritegnite v razmišljanje še svoje prijatelje ali poslovne partnerje in denar sam najde pot do vas. Znebite se prevelike teže, saj je ravno ta teža bariera, ki preprečuje denarju večji dotok.

KARIERA:

Nenavadne zamisli vam lahko prinesejo nepričakovani uspeh. Danes čimbolj sodelujte z drugimi. Čeprav je vaše delo morda izrazito individualno, povprašajte koga za mnenje, ideje… Vsi bomo bolj humani, radodarni in pripravljeni prisluhniti ter pomagati. Spremlja nas sreča, zato se lahko mirno posvetimo temu, ob čemer poje naša duša.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Breme zadnjih dni bo popustilo in vsi bomo precej lažje zadihali. Ne bomo se več toliko obremenjevali s krivdo, čutili bomo več neodvisnosti in jo tudi dajali otrokom. Ponosni bomo na njih in njihove dosežke. Kljub temu pa bomo v srcu bolj neodvisni. To je tudi dober dan, da se opravičimo, če smo jih po nemarnem prizadeli.

PRIJATELJSTVO:

Na vseh poteh boste spoznavali sorodne duše in sklepali prijetna prijateljstva. Dan je kot nalašč za druženje, intelektualno razglabljanje in izmenjavo mnenj. Morda se celo vpišete v kakšen klub.

SPLOŠNO POČUTJE:

Vse je prav in tako kot mora biti. Odprti boste do ljudi in sveta, privoščite si prijetna potovanja.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.