numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 8. 9. 2017

Polni boste moči in energije, pripravljeni ste zajezditi svoj val sreče!

Prevelik dotok nove energije, pretirana impulzivnost ter entuziazem vam lahko povzroči kar nekaj težav na cesti. Držite se pregovora: Počasi se daleč pride. Zaletavost se vam lahko maščuje. Tudi kakšna kraja ni izključena. Če boste to novo moč vi kontrolirali in ne ona vas, pa lahko resnično naredite velik korak naprej. Srečno!

LJUBEZEN:

Mikalo vas bo vse, kar je prepovedano. Prekipevali boste od življenjske energije, kar vas lahko vodi tudi v nepremišljena dejanja, zaradi katerih vas bo kasneje bolela glava. Želeli boste izkoristiti vsako priložnost, zato vas lahko brez razmišljanja zanese v kakšno avanturo.

Samski, v nova srečanja in v odnose stopajte s strastjo in srcem, glavo pustite pa doma. Strast je energija, ki hoče popolno predanost. Le tako vas ponese čez omejitve vsakdanje sivine. Le sram, da bi se osmešili vas lahko zadržuje na mestu. Hm, škoda je zaradi ponosa izgubiti ljubezen.

ZDRAVJE:

Odvečno energijo lahko varno otresete preko športnih in telesnih aktivnosti, zelo dobro bo deloval na vas trojček: sonce, zelenje, voda. Tudi če ste morda zboleli in ostali v postelji z visoko vročino, ne bo nič hujšega. Ni pa najbolj ugoden dan za operativne posege.

DENAR:

Morda doživite neko manjšo krajo ali goljufijo. Ne jezite se. Nikoli namreč ne vemo, za kaj so nekatere neprijetne stvari lahko dobre in koristne. Na cesti pa previdno, da ne boste po nepotrebnem zapravljali denarja za pločevino.

KARIERA:

Danes se lahko brez težav lotite stvari, katerim ste se že nekaj časa izogibali. Bolj boste direktni in neposredni, vendar tudi aktivni. Posebno ugoden dan je za poslovanje s tujino, kjer vam lahko uspe veliki met. To je odlični dan, da pošljete prošnje ali predloge tja, kjer bi radi nekaj dosegli ali sklenili kakšen dogovor. Tudi športnikom je dan naklonjen.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Osrečite se. S tem dajete zgled svojim otrokom. Saj veste, da jih ne vzgajamo z besedami, temveč s tem, kaj počnemo. Kakšen odnos imamo do sebe, takšnega bodo verjetno imeli kasneje sami do sebe. Dobri starši so srečni straši.

PRIJATELJSTVO:

Morda boste med svojimi prijatelji naredili manjši prepih. Vaše besede bodo zelo direktne, prav nič diplomatske in marsikdo bo globlje zajel sapo. Predvsem boste zelo odločno povedali, kaj vam gre na živce. Včasih je to prav dobro.

SPLOŠNO POČUTJE:

Prav nič ne boste pripravljeni na kompromise ali taktizirati. Čutili se boste notranje močni in energični in tako boste tudi delovali.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.