Šola Numerologije II

Sola Numerologije II

Poudarek je časovni kodi ter na ustanavljanju podjetij.

Je nadaljevanje šole numerologije I. stopnje. Analize na I. stopnji temeljijo na razumevanju zunanje in
notranje skrite strukture, na II. stopnji pa to znanje razširimo na dvomestna števila ter dodamo mrežno
strukturo. Prepoznavanje pozitivnih ali negativnih vplivov, kaj se nam pravzaprav dogaja, se najbolje vidi
skozi časovno kodo. Če znamo uskladiti svoja delovanja z prevladujočimi vplivi, smo uspešnejši.
Preprosto povedano: ob pravem času počni pravo stvar!

  • Osebna numerična koda posameznika.
  • Dvomestna števila v skriti strukturi.
  • Osebna leta od 1 do 52.
  • Časovna koda posameznika.
  • Določanje vplivov meseca in dneva.
  • Načrtovanje aktivnosti po mesecih s pomočjo numeričnih kod.
  • Skupinska dinamika.
  • Hišna številka in njen vpliv na počutje in zdravje.
  • Registrske tablice, številka telefona.
  • Ustanavljanje podjetij.

V ta program se lahko vpišete le po uspešno končani šoli numerologije I.

Prijava na šolo numerologije

Mnenja Strank

Irena Žbontar

Imamo manjše družinsko podjetje. No v teh časih recesije, je bilo res zelo hudo. Prosila sem Emily, če bi lahko numerološko pogledala kaj se dogaja s podjetjem. Povedala je , da imamo absolutno zgrešeno ime. Predlagala je, da zamenjam ime in mi točno določila na kateri dan.

Odločila sem se, da tako tudi storim. Rezultat se je pokazal zelo kmalu, a je bilo prve tri mesece po zamenjavi močno nihanje (točno tako, kot me je opozorila Emily); bomo dobili posel, ne bomo dobili posla… A smo ga dobili in sedaj pol leta po zamenjavi imena imamo dela toliko, da se sprašujemo ali bomo sploh uspeli zadovoljiti vse kupce.

Hvala Emily HVALAAA

Močno priporočam vsem, ki imate kakršne koli probleme, da jo obiščete. Poleg tega, da je odlična numerologinja, je tudi zelo topla oseba.

Irena Žbontar / direktorica FORMA I&D d.o.o.
Karin Elena Sánchez

Emily sem spoznala leta 2008 na usposabljanju iz Generativnega transa s Stephenom Gilliganom v Fiesi. Dejstvo, da je numerologinja, me ni prav nič očaralo, ker sem izjemno zemeljski človek in kljub težkim življenjskim preizkušnjam še vedno trdno prepričana, da si življenje krojim sama. Ker pa sem radovedna in odprta za nova znanja ter zaupam intuiciji, sem se sledeč intuiciji leta 2009 odpravila do nje: ne po nasvet, pač pa malo raziskovat. Kar mi je takrat Emily povedala o meni (ki me ni poznala), moji življenjski poti in izzivom pa je bilo tako konkretno, resnično, smiselno in dobronamerno, da  bi bila neumna, če bi še naprej ostala nejeverni Tomaž. Kljub temu, da mi njeni napotki niso bili všeč, sem sledila njenim priporočilom. Vse navedbe in smernice so se izkazale za resnične, sama pa sem naredila izjemen napredek tudi na svoji osebni rasti. Prav enako se je godilo mojemu partnerju, ki je še veliko večji skeptik od mene. Vesela sem, da sem poslušala Emily: moje podjetje je uspešno, izognila sem se nekaterim odločitvam, ki mi ne bi  prinesle nič dobrega, ob pravem času kupila nepremičnino, pa tudi nič več nisem skregana s svojim poslanstvom. K njej se odpravim nekajkrat na leto, saj se nanjo in na numerologijo lahko zanesem. Še vedno pa delujem neodvisno, samozavestno in srčno. Emily in numerologija sta moji zaveznici in podpornici, nikakor pa ne moja bergla.

Karin Elena Sánchez / direktorica KAETRIDE

Zakaj v šolo numerologije?

Ljudje se vedejo predvidljivo glede na njihova števila. Kar naenkrat veš veliko več in se lažje orientiraš. Kot bi v roke dobil zemljevid pokrajine – se lahko odločaš, kam greš in tja tudi prideš.

Gregor Završnik / NLP Coach
Vesna Neferamis

Draga Emily, na današnji dan, točno pred enim letom, si mi delala analizo in govorila, da bom spoznala mlajšega moškega in se zaljubila.

Nisem ti verjela. Kako naj bi, saj je bilo vse v turbulenci in nobene želje ni bilo za kakršnokoli zvezo. Naslednji dan, 30.7. je v moje življenje vstopil Daniel. In ostaja… Samo da veš… fenomenalna si… pa ne zaradi napovedi, temveč tudi zaradi vsega ostalega 🙂

Vesna Neferamis / pesnica in duhovna učiteljica
Avel Lenttan

4 leta nazaj smo v podjetju zaposlili novo osebo. Takrat ste me opozorili, da človek, ki je imel najboljši življenjepis in prav tisto znanje, ki smo ga potrebovali, ni kompatibilen z našim podjetjem. Poudarili ste možne probleme in da lahko prinese veliko težav podjetju. Kljub vsemu smo ga zaposlili, saj je bil resnično idealni kandidat.

Moram priznati da smo rabili skoraj 2 leti, da smo ga odpustili, povzročil je neizmerno veliko problemov kolektivu, strankam in podjetju na splošno. Neverjetno! Zal nam je, da nismo upoštevali nasveta in se tako izognili neprijetnim presenečenjem.

Avel Lenttan