Šola Numerologije I

Praktično znanje iz šole numerologije lahko takoj uporabljate v vsakdanjem življenju.

Numerične kode so nekakšna matrika, ki vpliva na delovanje osebe, njeno počutje in izbire. Lahko delujemo kot ladjice na morju, ki so prepuščene igri valov, lahko pa se naučimo, kako ta matrika deluje in jo uporabimo za svoj razvoj, srečo in uspeh.

Vsega ne moremo načrtovati, mnogo stvari pa lahko izboljšamo!

Vse v naših življenjih se dogaja v ciklusih. Če se lotevamo stvari v pravem času, čutimo, da imamo srečo. Da nas podpira celotno vesolje. Z malimi napori dosegamo velike rezultate.

Ob neprimernem času pa z nadčloveškimi napori žanjemo le pičle rezultate. Del velike skrivnosti uspeha je poznavanje teh ciklusov.

Program je pester, nikakor ne manjka zanimivih, sočnih podrobnosti, ki jih ne objavljajo nobene knjige. Pridobili boste hitri vpogled v značilne lastnosti posameznika, kateri so njegovi notranji viri moči in slepe pege. Bolje boste razumeli sebe in druge. Razumeli boste ljudi, ki vas danes spravljajo ob pamet.

Svojim otrokom boste lahko dali točno tiste smernice, ki jih za uspešno življenje potrebujejo.

Manj kot minuto časa potrebujete, da spoznate, s kom imate lahko dober odnos in takoj prepoznate razmerja, ki so težavna in neproduktivna. Kaj je namen srečanja z drugo osebo, kaj si lahko od nje obeta, kakšno bo njuno razumevanje in kje se bodo kazale težave?

To je izjemno dragoceno znanje pri poslih in poslovnem sodelovanju, prepreči pa lahko tudi marsikatero grenko solzo na čustvenem.

Naučili se boste določiti, kdaj je ugoden čas za posamezne aktivnosti in nove načrte.

S tem si lahko prihranite marsikatero razočaranje in bolečino ter z manj napora dosegate večje uspehe.

Vso teorijo preverjamo na praktičnih, resničnih primerih.

Program Numerolog – Praktik (1. stopnja) zajema:

 • osnove numerologije in pomen števil
 • zunanja struktura rojstnih podatkov
 • notranja skrita struktura rojstnih podatkov
 • vpliv imena in priimka
 • kdaj in kako spremeniti ime ali priimek
 • kakšen je vpliv disharmoničnih števil
 • izdelava osebnih numeroloških analiz
 • analiza partnerskih in medosebnih odnosov
 • predvidevanje oz. napovedovanje okoliščin v prihodnosti
 • pa še kakšno zanimivo presenečenje

Primer 1:

Bila sta zakonca v zrelih letih. Vse življenje sta si želela imeti svojo lastno hišico. Končno se jima je nasmehnila sreča. Pogoji so bili ugodni in vse stvari so izgledale kot odgovor na njune želje. Vprašujoče sta me gledala, polna pričakovanja. Numerologija je nakup odsvetovala kot neprimeren čas. Hotela sta natančno vedeti, zakaj ne in kaj se bo zgodilo, če jo kupita. Nisem jima znala odgovorit tako, da bi bila zadovoljna. Bila sta razočarana in v jezi sta odšla. Čez nekaj tednov je odjeknila afera »Zbiljski gaj«. Izgubila sta vse prihranke, sanjska hišica pa se je spremenila v dolgoletno moro.

Primer 2:

Njena največja želja je bila, da bi pri svojih 32-tih letih končno zanosila in rodila otroka. Odločila se je za boleč proces umetne oploditve, vendar brez uspeha. Menjavala so se obdobja bolečin, upanja, strahov in razočaranj. Ko je prišla do mene, je bila že precej obupana. Svetovala sem ji določene vaje za notranjo moč in umiritev, saj je njena osebna numerična koda kazala, da pač ni čas za zanositev in da ta prihaja čez približno 2 leti. Tole sem v začetku lanskega leta (2016) dobila na meil:

Pozdravljena, Emily, pred dvemi leti sva se pogovarjali o zanositvi in otroku. Takrat si mi rekla, da bom imela možnost lansko leto okrog poletja… Dolgo se nisva slišali, saj sem bila nekaj časa kar
doma na počitku… sedaj pa smo že vsi trije srečni v Californiji. Na novega leta dan se nama je rodila
mala princeska. Pošiljam nekaj sličic J…e in naše družinice. Smo dobro in deklica je pravi angelček.
Hvala ti za tvoje besede in podporo, ki si mi jo naklonila v letih, kar se poznava. Pošiljam pozdravčke iz Californije, D…

Zraven so bile pripete slikice s krasno dojenčico.

Primer 3:

Sporočilo iz dne 29.7.2015, javno objavljeno na FB:

Draga Emily, na današnji dan, točno pred enim letom, si mi delala analizo…in govorila, da bom
spoznala mlajšega moškega in se zaljubila…
Nisem ti verjela…kako naj bi, saj je bilo vse v turbulenci in nobene želje ni bilo za kakršnokoli zvezo…

Naslednji dan, 30.7. je v moje življenje vstopil Daniel. In ostaja…
Samo da veš…fenomenalna si…pa ne zaradi napovedi, temveč tudi zaradi vsega ostalega

~ Vesna Neferamis, pesnica in duhovna učiteljica

Začetek programa čez:

 
 

Prijava na Šolo Numerologije

Zakaj še je šola numerologije za vas dobra odločitev?

 • Ker boste v kratkem času (50 ur) z lahkoto osvojili konkretno znanje, s katerim boste lahko pomagali sebi in svojim bližnjim v vsakdanjem življenju.
 • To znanje lahko uporabljate kot svoj hobi, lahko vam postane vir dodatnega zaslužka.
 • Pridobili boste neprecenljivo znanje, ki ga lahko uporabljate pri svojem vsakodnevnem delu z ljudmi in pridobite pomembne informacije izza kulis vidnega.
 • Ker boste pri poslovnem planiranju svoje uspehe le še izboljšali.
 • Ker vam lahko prinese večjo materialno varnost: z malo vaje pridobite spretnost in znanje, ki vam v teh negotovih časih lahko zagotavlja možnost vira prihodka in celo samostojno opravljanje poklica.
 • Ker za vaše konkretno znanje jamčim s svojim certifikatom (tega pridobite z opravljenim pisnim in ustnim izpitom). Pristop k izpitu je vaša odločitev.
 • Ker je moj način predavanj izkustveno in praktično naravnan, obenem pa podkrepljen s teorijo, je pridobivanje znanja preprosto in zabavno.
 • Ker vam bom povedala več kot je napisano v mojem priročniku ali v katerikoli knjigi.

Zakaj sem za vas dobra učiteljica?

 • Ker se ukvarjam z numerologijo že okrog 40 let.
 • Dolgo časa je bila moj hobi, kjer sem znanje izpopolnjevala ter nadgrajevala. Učila sem se je leta in se odločila za profesionalno delo, ker me je očarala, ne zato, ker ne bi imela druge zaposlitve.
 • Sem avtorica trenutno še vedno najbolj izpopolnjenega numerološkega priročnika v Sloveniji (Po)moč numerologije, ki ga uporabljajo skoraj vsi ostali numerologi (pa tudi vedeževalci, čeprav ni namenjena vedeževanju).
 • Izdelala sem prve prave numerološke karte Numerologija v kartah, ki so bile v kratkem času razprodane, čeprav se jih ni dalo dobiti v nobeni trgovini.
 • Razvila in objavila sem sistem disharmonij in kaj natančno povzročajo, ki temelji na skoraj 20 letih raziskovanja, kar je moje lastno zaščiteno avtorsko delo.
 • Sem edina numerologinja v Sloveniji, ki delam na poznavanju numeričnih kod, ne le na poznavanju pomena posameznih števil.
 • Večina izučenih numerologov v Sloveniji so se izobraževali pri meni.

Mnenja Strank

Irena Žbontar

Imamo manjše družinsko podjetje. No v teh časih recesije, je bilo res zelo hudo. Prosila sem Emily, če bi lahko numerološko pogledala kaj se dogaja s podjetjem. Povedala je , da imamo absolutno zgrešeno ime. Predlagala je, da zamenjam ime in mi točno določila na kateri dan.

Odločila sem se, da tako tudi storim. Rezultat se je pokazal zelo kmalu, a je bilo prve tri mesece po zamenjavi močno nihanje (točno tako, kot me je opozorila Emily); bomo dobili posel, ne bomo dobili posla… A smo ga dobili in sedaj pol leta po zamenjavi imena imamo dela toliko, da se sprašujemo ali bomo sploh uspeli zadovoljiti vse kupce.

Hvala Emily HVALAAA

Močno priporočam vsem, ki imate kakršne koli probleme, da jo obiščete. Poleg tega, da je odlična numerologinja, je tudi zelo topla oseba.

Irena Žbontar / direktorica FORMA I&D d.o.o.
Karin Elena Sánchez

Emily sem spoznala leta 2008 na usposabljanju iz Generativnega transa s Stephenom Gilliganom v Fiesi. Dejstvo, da je numerologinja, me ni prav nič očaralo, ker sem izjemno zemeljski človek in kljub težkim življenjskim preizkušnjam še vedno trdno prepričana, da si življenje krojim sama. Ker pa sem radovedna in odprta za nova znanja ter zaupam intuiciji, sem se sledeč intuiciji leta 2009 odpravila do nje: ne po nasvet, pač pa malo raziskovat. Kar mi je takrat Emily povedala o meni (ki me ni poznala), moji življenjski poti in izzivom pa je bilo tako konkretno, resnično, smiselno in dobronamerno, da  bi bila neumna, če bi še naprej ostala nejeverni Tomaž. Kljub temu, da mi njeni napotki niso bili všeč, sem sledila njenim priporočilom.

Vse navedbe in smernice so se izkazale za resnične, sama pa sem naredila izjemen napredek tudi na svoji osebni rasti. Prav enako se je godilo mojemu partnerju, ki je še veliko večji skeptik od mene. Vesela sem, da sem poslušala Emily: moje podjetje je uspešno, izognila sem se nekaterim odločitvam, ki mi ne bi  prinesle nič dobrega, ob pravem času kupila nepremičnino, pa tudi nič več nisem skregana s svojim poslanstvom. K njej se odpravim nekajkrat na leto, saj se nanjo in na numerologijo lahko zanesem. Še vedno pa delujem neodvisno, samozavestno in srčno. Emily in numerologija sta moji zaveznici in podpornici, nikakor pa ne moja bergla.

Karin Elena Sánchez / direktorica KAETRIDE

Zakaj v šolo numerologije?

Ljudje se vedejo predvidljivo glede na njihova števila. Kar naenkrat veš veliko več in se lažje orientiraš. Kot bi v roke dobil zemljevid pokrajine – se lahko odločaš, kam greš in tja tudi prideš.

Gregor Završnik / NLP Coach
Vesna Neferamis

Draga Emily, na današnji dan, točno pred enim letom, si mi delala analizo in govorila, da bom spoznala mlajšega moškega in se zaljubila.

Nisem ti verjela. Kako naj bi, saj je bilo vse v turbulenci in nobene želje ni bilo za kakršnokoli zvezo. Naslednji dan, 30.7. je v moje življenje vstopil Daniel. In ostaja… Samo da veš… fenomenalna si… pa ne zaradi napovedi, temveč tudi zaradi vsega ostalega 🙂

Vesna Neferamis / pesnica in duhovna učiteljica
Avel Lenttan

4 leta nazaj smo v podjetju zaposlili novo osebo. Takrat ste me opozorili, da človek, ki je imel najboljši življenjepis in prav tisto znanje, ki smo ga potrebovali, ni kompatibilen z našim podjetjem. Poudarili ste možne probleme in da lahko prinese veliko težav podjetju. Kljub vsemu smo ga zaposlili, saj je bil resnično idealni kandidat.

Moram priznati da smo rabili skoraj 2 leti, da smo ga odpustili, povzročil je neizmerno veliko problemov kolektivu, strankam in podjetju na splošno. Neverjetno! Zal nam je, da nismo upoštevali nasveta in se tako izognili neprijetnim presenečenjem.

Avel Lenttan