Corona, vsega je kriva corona

18.90 

Corona, vsega je kriva corona – krimi-romanca

Andrea in Tanja sta sestri, ki si ne bi mogli biti bolj različni. Andrea je delna lastnica računalniške firme, razbrzdana in precej svobodomiselnih nazorov, Tanja predana medicinska sestra. Obema je skupno to, da ne prenašata alkohola in da imata po očetu kanadsko državljanstvo.
Andrei se ponudi možnost ugodno kupiti računalniško firmo v Kanadi z mrežo pomembnih strank, zato se tik pred izbruhom korona virusa odpravi v kanadsko Britansko Kolumbijo, v mesto Kelowna.
A stvari se od samega začetka neprestano zapletajo!
Najprej naleti na puritanskega direktorja, ki odkrito kaže svoje neodobravanje nad njo in zavlačuje podpis pogodbe. Joj, kako je besna nanj! Toda želi firmo, zato sprejme vabilo, da se začasno nastani pri njem.
Bolj ko spoznava njegovo družino, na več težav naleti. Prejemati začne celo grozilna sporočila. Nekdo jo želi za vsako ceno pregnati. Kaj, za vraga, je na tej firmi, da ji grozijo in strežejo po življenju?

Je v celoti izmišljen zgodba, ki se dogaja tik pred razglasitvijo pandemije koronavurisa covid-19. Računalnišla strokovnjakinja, ki ima po starših slovensko in kanadsko državljanstvo odpotuje v Kanado, da bi prevzela računalniško firmo.

Zgodba se večinoma dogaja v mestu Kelowna v kanadski Britanski Kolumbiji, ki leži ob jezeru Okanagan Lake. V mestu in okolici Kelowne živi precej Slovencev.

Izbrani odlomki iz knjige:

Odlomek 1

Odlomek 2

Za vsa vprašanja sem dosegljiva preko emaila emily.enveritas@gmail.com.
Corona, vsega je kriva corona
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.