Hiša na pragu kanadske divjine III – Rančarjeva hči

19.90 

Se spomnite Christine? Navihane, neugnane, drobne deklice s svetlo rjavimi kodri, ki je živela na konjskem ranču na robu divjine? Cougar girl je odrasla v izjemno vodičko.

Vse je že izplanirala. Z dragim Williamom bo peljala skupino mladih v divjino na nepozabni horse-trip. In upala, da bo osvojila njegovo srce s prav tako nepozabno privlačnostjo. Pokazala mu bo, da ni več majhna punčka, temveč odrasla ženska. Njeni drzni načrti padejo v vodo, ko jo oče Costa dodeli kot vodičko mestnemu frajerčku, ki se je na ranč pripeljal s športnim avtomobilom. Christine je besna in priseže, da mu bo izprašila hlače!

Po spletu naključij pa pristane v velemestu. Kako in kdaj se je to zgodilo in kaj bo sledilo?

Ljubezenska zgodba in glavni junaki so v celoti izmišljeni, kraji so resnični.

Zgodba se odvija na planoti Chilcotin v zahodnem delu kanadske province Britanska Kolumbija. Razprostira se severno od Vancouvra in se naslanja na Tihi ocean. Je divja pokrajina, z dih jemajočo čarobno lepoto, ki je ohranila pristnost in neokrnjeno naravo. Visoke gore z zasneženimi vrhovi in ledeniki, bistra, ledeno hladna jezera, cvetoče doline in pobočja s pisanimi rožami, divji potočki … Milijarda zvezd na nočnem nebu … Je dežela grizlija in pume. Prečkaš jo lahko le s helikopterjem ali konji.

Ob robu te divjine živi nekaj rančarjev, prav posebnih ljudi, ki jih je življenje v divjini izbrusilo po svoje.

Izbrani odlomki iz knjige:

Odlomek 1

Odlomek 2

Za vsa vprašanja sem dosegljiva preko emaila emily.enveritas@gmail.com.
Hiša na pragu kanadske divjine III – Rančarjeva hči
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.