Hiša na pragu Kanadske divjine I – Dežela grizlija in pume

Ljubezensko-erotični roman

Ljubezenska zgodba in vse osebe so v celoti izmišljeni. Vsaka podobnost s katerokoli osebo je zgolj naključje in plod vaše domišljije. Opisi ranča in Chilcotina, dogajanja v divjini pa so resnični.

Zgodba se odvija na planotah Chilcotina, pogorja ob zahodni obali Kanadske Britanske Columbije, severno od Vancouvra. To je dežela neokrnjene lepote in divjine. Zasnežene gore, z rožami posejane doline, žuboreči potoki in kristalno čista jezera. Izza drevesa uzreš grizlija, kako mirno hlača k potoku, v gozdu te spremljajo oči drugega lovca – pume.

Čeprav je v ospredju ljubezenska zgodba, jo spremljajo avtentični opisi krajine in pojasnila o vedenju v divjini.
Knjiga je namenjena lahkotnemu branju.

Mlada, 32-letna Evropejka Elodie prihaja iz poslovnega sveta. Kariera ji je daleč najpomembnejša. V ta namen se je izobraževala v nevro-lingvističnem programiranju, obremenjena je z željo po uspehu in precej izumetničega, narejenega vedenja. Ker bi rada pridobila dovoljenje za stalno bivanje in ostala v Kanadi, se odpravi na ranč v Chilcotin, da bi trmastega rančarja prepričala v podpis poslovne pogodbe za potrebe firme. Z vodnikom se odpravi s konjem za njim v divjino, tam pa se sooči sama s seboj in svojim pristnim jazom. Odnos med glavnima junakoma je trk dveh svetov.

19.80 

Morda vam bo prav tako všeč…

Hiša na pragu Kanadske divjine I – Dežela grizlija in pume
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.