Jezična gospodična v divjini

18.90 

Znana pisateljica romanc potrebuje za novo zgodbo izkušnjo, kako so nekoč jahali čez divje planote Chilcotina. Najame gorskega vodnika in njegovega oskrbnika, da jo spremljata s konji čez divjino. Obubožani rančar sprejme dobro plačano nalogo, vendar je vse preveč ponosen in po moško tradicionalno avtoritativen, da bi se podrejal ženski. Tako prihaja med njima do kupa zabavnih nesoglasij in peripetij.

Zgodba se odvija na planoti Chilcotina v zahodnem delu kanadske province Britanska Kolumbija. Razprostira se severno od Vancouvra in se naslanja na Tihi ocean. Je divja pokrajina, z dih jemajočo čarobno lepoto, ki je ohranila pristnost in neokrnjeno naravo. Visoke gore z zasneženimi vrhovi in ledeniki, bistra, ledeno hladna jezera, cvetoče doline in pobočja s pisanimi rožami, divji potočki… Milijarda zvezd na nočnem nebu … Je dežela grizlija in pume. Prečkaš jo lahko le s helikopterjem ali konji.

Izbrani odlomki iz knjige:

Odlomek 1

Odlomek 2

Odlomek 3

Za vsa vprašanja sem dosegljiva preko emaila emily.enveritas@gmail.com.
Jezična gospodična v divjini
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.