Ljubil te bom, punčka

18.90 

Ljubil te bom, punčka – ljubezenski roman

Izčrpana od zahtev in pričakovanj ljudi ter izpita od čustvenega vampirizma je 42-letna Valentina pobegnila. Praznih rok in brez vsega, iz rodne Slovenije v Britansko Kolumbijo v Kanadi. Najela si je odmaknjeno kočo na koncu ceste in zaprla srce pred vsemi. Dokler ni po naključju srečala starega brezdomca, ki ji je podaril jabolko in rekel, da jo bo ljubil. Lahko klošarjeva ljubezen pozdravi njeno trpko in zagrenjeno srce?

Vsak človek potrebuje za zdravo samopodobo vsaj eno osebo, ki ga ima rada.

Ljubezen je resnično najmočnejša sila; zdravi in spreminja usode ljudi. Zgodba je v celoti izmišljena. A zamisel za like so mi dali nekateri resnični ljudje, ki sem jih spoznala ali srečala na ulicah Nelsona: pisateljica zgodb o angelih, ki mi je poklonila svojo knjigo, in nenavadni brezdomec, ki govori sedem jezikov.

Nelson je ljubko mestece v južnem Kootenayu, skozi katerega teče reka Kootenay River, ki je ponekod tako široka, da ji rečejo kar jezero. Značilnost mesteca je zelo nizka stopnja kriminala in precejšnja ekološka osveščenost prebivalstva.

Izbrani odlomki iz knjige:

Odlomek 1

Odlomek 2

Za vsa vprašanja sem dosegljiva preko emaila emily.enveritas@gmail.com.
Ljubil te bom, punčka
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.