Poljub divjine

19.90 

Poljub divjine – zgodba o ljubezni in prijateljstvu

Poslovno uspešna in nadpovprečno sposobna 32-letna Evelyn ima na zunaj vse, kar si ženska lahko poželi. Ima lepoto, denar in pamet. A v sebi skriva globoke rane in bolečino. Nikogar ne spusti blizu. Svet in okolico obvladuje tako, da nadzoruje vse situacije. Živi le za kariero in poslovni uspeh. S tem namenom se odpravi celo na konjski ranč ob robu divjine. Zaradi okvare letala je pilot prisiljen zasilno pristati v prečudoviti, a nevarni divjini, na planoti Chilcotin. Brez poškodb, pa vendar se bo teden dni bivanja v divjini dotaknilo njenega srca bolj, kot bi si to želela ali bila na to pripravljena. Divjina ne dopušča sprenevedanja, niti bega. Bo zmogla preživeti sama s seboj? In s svojim več kot privlačnim spremljevalcem? Jo moški sploh zanimajo?

Ljubezenska zgodba in glavni junaki so v celoti izmišljeni, kraji so resnični.

Zgodba se odvija na planoti Chilcotin v zahodnem delu kanadske province Britanska Kolumbija. Razprostira se severno od Vancouvra in se naslanja na Tihi ocean. Je divja pokrajina, z dih jemajočo čarobno lepoto, ki je ohranila pristnost in neokrnjeno naravo. Visoke gore z zasneženimi vrhovi in ledeniki, bistra, ledeno hladna jezera, cvetoče doline in pobočja s pisanimi rožami, divji potočki… Milijarda zvezd na nočnem nebu … Je dežela grizlija in pume. Prečkaš jo lahko le s helikopterjem ali konji.

Ob robu te divjine živi nekaj rančarjev, prav posebnih ljudi, ki jih je življenje v divjini izbrusilo po svoje.

Izbrani odlomki iz knjige:

Odlomek 1

Odlomek 2

Za vsa vprašanja sem dosegljiva preko emaila emily.enveritas@gmail.com.
Poljub divjine
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.