Rea, neukročena trmoglavka

18.90 

Rea, neukročena trmoglavka - hudomušna in navihana zgodba o vročekrvni, predrzni in jezikavi najstnici, ki kar sili v težave.

Uporniška najstnica Rea, najmlajša od Gallagherjevih deklet, se zaradi neprimernega vedenja znajde pred sodiščem. Bo stroga, mrka sodnica znala videti izza njene težavnosti tudi srčnost in vrednote?

Ker je obtožena napada s paradižniki, ji stara gospa za kazen naloži družbeno koristno delo in jo napoti tja, kjer paradižniki rastejo. Na kmetijo v severni Okanagan.

Za razvajeno mestno najstnico, ki le redkokdaj vstane pred enajsto uro dopoldne ali gre spat pred enajsto zvečer, je to strašna obsodba. Med ploho kletvic se znajde na kmetiji, ki jo vodi mlad, toda odgovoren fant, ki skrbi tudi za svojo slepo babico.

Bo fant temu jezikavemu, trmastemu dekletu kos?

Knjiga je nadaljevanje zgodbe Spravljaš me ob pamet.

Okanagan je vinorodna in sadjarska pokrajina v kanadski Britanski Kolumbiji. Zanj so značilna suho in sončno podnebje ter poseben življenjski slog prebivalcev. Mnogi se v Okanagan preselijo šele po upokojitvi in se ljubiteljsko ukvarjajo s sadjarstvom, pridelavo zelenjave in grozdja. Priljubljene športne aktivnosti so čolnarjenje in vodni športi ter pohodništvo. Življenje tukaj deluje prijetno in umirjeno.

Izbrani odlomki iz knjige:

Odlomek 1

Odlomek 2

Za vsa vprašanja sem dosegljiva preko emaila emily.enveritas@gmail.com.
Rea, neukročena trmoglavka
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.