S teboj so same težave

18.90 

S teboj so same težave – hudomušna zgodba o sestrah Gallagher-Vidic, ki poteka v bližnji prihodnosti leta 2025 – zadnja zgodba iz "korona" serije.

Rea pač ne bi bila ona, če ne bi naredila hudiča tam, kjer ni treba. Videti je, da je najmlajša Gallagherjeva hči prav zares nadarjena za povzročanje težav. Z njimi se spopada po svoje: strastno, srčno, včasih ne najbolj pametno. Srečo je imela v rokah, vendar je ni znala obdržati. V obupu je lahkomiselno zbežala v Vancouver, kjer je uspela v karieri. Toda ni odšla sama in morala je odrasti.
Čez pet let je znova na razpotju. Bo tokrat ravnala pametneje?

Vrnila se je domov, a vprašanje je, ali ji bo uspelo popraviti mladostne napake. Še sreča, da ji sestri kot vedno tudi tokrat stojita ob strani.

Vse se spopadajo z odpravljanjem posledic njenih nepremišljenih neumnosti in seveda s korono.

Ker se zgodba odvija v bližnji prihodnosti, je seveda v celoti plod domišljuje. Resnični so le kraji in njihovi opisi. Kakršnakoli podobnost z resničnimi okoliščinami, dogodki, ljudmi in prizorišči je zgolj naključna!

Okanagan je vinorodna in sadjarska pokrajina v kanadski Britanski Kolumbiji. Zanjo je značilno suho in sončno podnebje ter poseben življenjski slog prebivalcev. Mnogi se v Okanagan preselijo šele po upokojitvi in se ljubiteljsko ukvarjajo s sadjarstvom, pridelavo zelenjave in grozdja. Priljubljene športne aktivnosti so čolnarjenje in vodni športi ter pohodništvo. Življenje tukaj deluje prijetno in umirjeno.

V tej seriji so štiri knjige:

Izbrani odlomki iz knjige:

Odlomek 1

Odlomek 2

Za vsa vprašanja sem dosegljiva preko emaila emily.enveritas@gmail.com.
S teboj so same težave
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.