Serija knjig “Hiša na pragu Kanadske divjine”

Ljubezenska trilogija. Zgodba se odvija na planoti Chilcotin v zahodnem delu kanadske province Britanska Kolumbija. Razprostira se severno od Vancouvra in se naslanja na Tihi ocean. Je divja pokrajina, z dih jemajočo čarobno lepoto, ki je ohranila pristnost in neokrnjeno naravo. Visoke gore z zasneženimi vrhovi in ledeniki, bistra, ledeno hladna jezera, cvetoče doline in pobočja s pisanimi rožami, divji potočki, milijarda zvezd na nočnem nebu… Prečkaš jo lahko le s helikopterjem ali konji.

Ob robu te divjine živi nekaj rančarjev, prav posebnih ljudi, ki jih je življenje v divjini izbrusilo po svoje. Čeprav je v ospredju ljubezenska zgodba, jo spremljajo avtentični opisi krajine in pojasnila o vedenju v divjini. Trilogija vas popelje v cudoviti svet Britanske Kolumbije in vpogled v vzgojo otrok z vrednotami. Vidi se avtoričina dobra praksa v ravnanju z ‘drugačnimi’, težje vodljivimi otroki in veliko sočutja za vse vpletene.

Primerno branje za mladino, še bolj pa za starše, učitelje in vzgojitelje.

Serija knjig

Hiša na pragu kanadske divjine

Serija je sestavljena iz treh tnjig:

  • Hiša na pragu Kanadske divjine I
    Dežela grizlija in pume
  • Hiša na pragu Kanadske divjine II
    Otroštvo na ranču
  • Hiša na pragu kanadske divjine III
    Rančarjeva hči

Z nakupon celotne serije prihranite 15%!

Original price was: 59.60 €.Current price is: 50.70 €.

Serija knjig “Hiša na pragu Kanadske divjine”
Original price was: 59.60 €.Current price is: 50.70 €. Dodaj v košarico
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.