Spravljaš me ob pamet

18.90 

Sladka, navihana in nagajiva zgodba o resni in odgovorni medicinski sestri Tanji, ki jo sestrin klic na pomoč iz Slovenije prižene v Kanado. Tam spozna davno izgubljenega očeta in še eno sestro.

Zaradi razglasitve pandemije mora začasno v Kanadi ostati in po spletu naključij se znajde v samem središču poželenja kanadskega Casanove. Tanji pač ni do avantur in strtega srca, a skušnjave so močne.

Kaj naj stori resna mladenka, če ji lepotec ne želi obljubiti zvestobe niti za en dan, kaj šele za dlje? Bo izgubila pamet in obrnila hrbet previdnosti? Kdo bo koga spravil ob pamet?

Zgodba je v celoti izmišljena, kot tudi vse osebe, ki v njej nastopajo. Dogaja se v Britanski Kolumbiji v Kanadi, v mestu Kelowna.

Kelowna je velemesto v osrednjem Okanaganu v kanadski Britanski Kolumbiji. Sega v jezero Okanagan Lake, ki se razširja več kot sto trideset kilometrov v dolžino in je široko od štiri do pet kilometrov. Centralni in zahodni del Kelowne povezuje nov, petpasovni most. Na severu ga straži gora Knox.

V mestu Kelowna in njeni okolici živi precej Slovencev.

Izbrani odlomki iz knjige:

Odlomek 1

Odlomek 2

Za vsa vprašanja sem dosegljiva preko emaila emily.enveritas@gmail.com.
Spravljaš me ob pamet
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.