Vse za imigracijo

18.90 

Lea je 27-letna srčna in strastna ženska, ki se je preselila v Kanado, v čarobno gorsko vasico Kaslo. Vodijo jo čustva in srce, je vihrava in polna ognja. Živi v hiši z ostarelim gorskim vodnikom, ki mu namesto plačevanja najemnine čisti, kuha in pere. Rada bi ostala v Kanadi, zato potrebuje imigracijske papirje. Svojo kanadsko pravljico. V njenem življenju se naenkrat pojavita kar dva moška, ki bi ji to lahko zagotovila. A tudi v pravljicah obstajajo zmaji in nevarnosti. Komaj preživi izlet v divjino, ko ugotovi, da ji nekdo streže po življenju. Bo prepoznala pravi čas, od kod prihaja nevarnost? Se lahko zanese na svojo presojo?

Vse za imigracijo je humorna, erotična in napeta zgodba. Čeprav je v ospredju ljubezenska zgodba, jo spremljajo avtentični opisi krajine in zgodovine.

Kaslo je očarljiva gorska vasica v kanadski Britanski Kolumbiji. Leži v majhni dolini, obdana z bujnimi gozdovi, ob kristalno modrem jezeru Kootenay Lake. V njegovih vodah se ogledujejo mogočni vršaci gorovja Purcell z belimi vrhovi. Ponaša se s čudovitimi sprehajalnimi potmi ob jezeru, peščeno plažo v zalivu in z urejenimi travnatimi površinami. Pa tudi z najstarejšo ohranjeno parno ladjo.

Izbrani odlomki iz knjige:

Odlomek 1

Odlomek 2

Za vsa vprašanja sem dosegljiva preko emaila emily.enveritas@gmail.com.
Vse za imigracijo
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.