numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 17. 12. 2017

Razprite krila in poletite svojim sanjam naproti!

Odlični dan za urejanje poslovnih zadev, da poprosimo za kakšno uslugo. Posebno še, če smo že pred časom ugotovili, da za uresničitev svojega cilja potrebujemo pomoč. Ali ponovno pošljemo prošnjo na kakšen urad glede zadev, ki smo jih že urejali ne pa tudi uredili. Pa čeprav je nedelja. Pošljite z elektronsko pošto z današnjim datumom. Če so vaši plani povezani s kakšnim potovanjem, pojdite danes! Še toliko bolj, če ste o tem potovanju že razmišljali ali prej na njem niste bili uspešni. Uspešni boste pri predstavljanju in širitvi svojih idej, posebno še, če le te koristijo več ljudem ali človeštvu nasploh. Bodite pa pazljivi pri izbiri besed, da vas ne odnese v nestrpnost ali domišljavost, saj bi si s tem zaprli mnoga vrata. Izogibajte se tako domišljavosti kot ponižnosti. Najboljši način je, da cenite sebe in njih kot osebe. Dan ni ugoden za podpisovanje pogodb. Dogovorite se in si izborite možnost, da jim podpisano pogodbo pošljete naknadno. Ta dan so vam ženske še bolj naklonjene kot običajno. Zaradi povečane energije bomo morda bolj nemirni, zato je smiselno aktivirati niz varne vožnje 11179 in splošne zaščite 71931.

LJUBEZEN:

Moraliziranje in vzbujanje občutkov krivde ubijajo ljubezen. Pazite, da ne boste do svojega partnerja preveč direktni tam, kjer besede bolijo. Sploh pa ne v družbi in pred drugimi ljudmi. Duhovitosti ne zamenjujte z norčevanjem. Raje izrazite svojo strast in čustveno pripadnost in razmerje se bo poglobilo.

Samski – to je prekrasni dan za druženje in zabavo, zato se le odprite ljudem okrog sebe. Morda se vam zgodi, da vas neka oseba v celoti hipoma prevzame. Redkokdaj se iz takšnih srečanj razvije trajnejše razmerje. Večinoma je oseba poslana v vaše življenje zgolj zato, da vas predrami in prebudi seksualno energijo in strast. Ja, brez teh iskric se vam Madame Venera ne približa, zato v današnjem srečanju osebo vidite zgolj kot poslanca, da vas prebudi za ljubezen in ne kot pravega partnerja.

ZDRAVJE:

Danes je narava naša največja pomočnica in zdravilka. Posezite po zdravilnih zeliščih, glini in zdravilnih elementih, ki jih ponuja planet Zemlja. Naredite si masko iz zdravilnega blata, bioenergetsko terapijo ali masažo, privoščite si več počitka.

DENAR:

Materialno blagostanje priteka k vam v obliki denarja kot tudi na različne druge načine. Veselite se in bodite hvaležni.

KARIERA:

Izkoristite dan, da predstavite svoje ideje ljudem, čeprav je nedelja. Pošljite jim dopise, predstavitve… Vse to velja predvsem za tiste ljudi, katerim ste svoj projekt že predstavljali ali vsaj imeli namen. Beseda vam bo tekla brez težav. Delovna vnema in dolgotrajni trud se vam bo bogato obrestoval.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Past današnjega dne je nagnjenost k pridiganju in moraliziranju. V stilu: «Sem ti rekel, rekla…« Saj vsi vemo, da tak način ni namenjen vzgoji in usmeritvam. Tudi nima prav nobene zveze z ljubeznijo. S takšnim načinom zgolj hranimo svoj ego. Most do svojih dragih boste zgradili s poslušanjem, ne pa s pridiganjem in moraliziranjem.

PRIJATELJSTVO:

Vleklo vas bo v družbo, posebej v žensko. Lepo se boste imeli pa le, če s preveč entuziastičnim hvalisanjem in duhovičenjem ne odvrnete prijateljev stran od sebe. Jeziček zna prehitevati pamet, zato previdno. Posebej še osebe, ki imate v svoji numerični kodi števili 5 ali 7. Aktivirajte niz za prijateljstvo: 8901 678 914 81.

SPLOŠNO POČUTJE:

Bolj bomo optimistični in pripravljeni na nove korake. Verjetno bomo čutili več energije in moči, zato bomo urejali več stvari hkrati.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.