numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 16. 12. 2017

Ne pustite se zmesti – prisluhnite svojim notranjim občutkom in sledite svojim zaznavam.

Po eni strani bomo jasno čutili, da imamo prav, po drugi bomo pa dvomili v lastne sposobnosti zaznavanja. Najverjetneje bomo imeli prav! Ne ukvarjajte se z novimi posli, spoznamo pa lahko, zakaj so se dosedanji ustavili. Prav tako bomo verjetno spoznali, kaj je potrebno še narediti ali kdo nam lahko pomaga, da se stvari popravijo in se začnejo končno odvijati v željeno smer. To je tudi dober dan za poslovne pogovore s tistimi osebami, s katerimi smo se nekoč že pogovarjali o tem istem projektu, vendar se nismo uspeli dogovoriti. Danes bomo videli v globino, pozdravili povezave in bolj entuziastično predstavili celotno zadevo. Kirurškim posegom pa se raje izognite! Razen, če gre za popravljanje in sanacijo predhodnega ponesrečenega posega.

LJUBEZEN:

Mnogi boste danes razmišljali o prepovedanih sadežih in o sosedovem travniku. Vprašajte se, kaj vam bo to prineslo, kaj boste imeli od tega. Bo dobitek res tako velik, da odtehta možne neprijetne posledice? In kaj pravzaprav ta želja kaže vam? Kakšno je vaše razmerje? Bolj kot skokom čez plot sem naklonjena reševanju težav in izboljševanju odnosa, vi pa seveda naredite po svoje ��. Vsak je sam svoje sreče kovač.

Samski danes morda spoznate osebo, s katero vam je bilo srečanje na nek način usojeno. Pa niso vsa usodna srečanja glavni dobitek na loteriji ljubezni! Z mnogimi ljudmi nas povezujejo nevidne energetske spone, ki potrebujejo zdravljenje in razrešitev.

ZDRAVJE:

Današnji dan je odlični za alternativne oblike zdravljenja oz. za pridobivanje drugega mnenja. Nikakor pa ne za operativne posege ali večje posege v ustni votlini in urejanje zob. Ne glede na vaše težave – ohranite vero. Daleč najmočnejše zdravilo je trdno prepričanje v ozdravitev in vaša odločitev za zdravje.

DENAR:

Odlično pogajanje bo dalo dobre materialne rezultate. Ne bojte se – denar prihaja k vam iz vseh smeri. Zaupajte in prisluhnite tudi svojim intuitivnim zaznavam. S strahom si zgolj ustvarjate energetsko prepreko in blokirate pritok. Verjemite – bolj kot boste umirjeni in boste brez pretiranega razglabljanja delali v željeni smeri, hitreje bo začel pritekati denar in v večjih količinah.

KARIERA:

Bodite aktivni, opravljajte svoje delo s strastjo in nadarjenostjo. Pred vami se odpirajo vsa vrata. Vendar se posvečajte starim projektom, novih se boste lotili naslednje leto. Današnji dan je namenjen »zdravljenju« starih projektov.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ne razdajajte se preko vseh meja in ne vzbujajte občutkov krivde. S tem svojim dragim jemljete energijo. Ste prepričani, da nimate skritih računov? Najbolj smo srečni v lahkotnem in sproščenem ozračju, kajne? Pretirana teža in resnost povzročajo tesnobo. Kadar počnemo nekaj zgolj zato, da bi nam bili otroci hvaležni in bi mi dobili priznanje, kako super starši smo – hm, takrat se večinoma oboji počutimo ogoljufani.

PRIJATELJSTVO:

Zaradi prijaznosti in svetovljanstva privabljate v svoje življenje mnoge ljudi. Pa niso vsi vaši prijatelji.

SPLOŠNO POČUTJE:

To je odlični dan za duhovno prebujanje in zdravljenje notranjega otroka.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.