leto 2018

Leto 2018

Smo veliko več, kot mislimo. Ko sledimo svoji duši in ustvarjalni energiji, se dogajajo čudeži.

Leto 2018 je leto usode, v kateri imamo pravzaprav najmanj vpliva na dogajanje in situacije v svojem življenju.

Večinoma se lahko zgolj odzivamo.

V letu 2018 delujejo zakoni karme, zakon ravnotežja ter zakon reakcije.

Lansko leto 2017 nam je boleče pokazalo, kaj potrebuje v našem življenju pomoč in pozornost. Različno smo se odzivali na ta sporočila. Nekateri so se v strahu dodatno zakrčili in še z večjo močjo nadaljevali tisto, kar so že prej počeli. Nekateri so začeli obtoževati vse okrog sebe in iskali grešnega kozla za svoje težave. Spet tretji so začeli uvajati določene spremembe. Kje, kako in ali smo zadeli pravi način in pravo smer nam bo pokazalo leto 2018.

Leto 2018 – Sedaj prihajajo rezultati naših delovanj.

Pa ne samo rezultati. Da, večina stvari, ki se nam dogaja, je posledica tega, kaj smo predtem mi naredili.
Niso pa vse situacije le posledice. Obstajajo tiste skrivnostne stvari, v katere nimamo vpogleda. Ki se dogajajo mimo naše volje in navidezno nimajo nič skupnega z našim načinom razmišljanja in delovanja.
Nekateri temu rečejo karma, drugi spet usodno določeni dogodki, tretji rečejo temu izbira duše….
Kakorkoli to imenujete – dogajalo se bo! Tisto skrivnostno, na kar nimamo vpliva.

Glavnina energije se bo usmerjala na dva področja: na odnose in na finance. Tukaj bo tudi prihajalo do »energetskih poravnav«. Večinoma so energije leta silno dobronamerne in nam omogočajo, da najdemo tisto pot do zaslužka, ki nas najbolj podpira in nudi dolgoročno dobre temelje. Zato tudi imenujemo leto 2018 leto blaginje. Pa vendar ne bosta tekla mleko in med. In pogosto se najboljše stvari rodijo v krču bolečine.

Mnogi ljudje so že v tem letu ugotovili, da jih njihovo delo izčrpava ter jim ne nudi zadovoljstva. Morda jim povzroča celo zdravstvene težave. Ignoriranje takšnih sporočil je neumnost. To je tako, kot da vam sveti lučka za olje, pa se ne zmenite za to. Nekaj časa se boste še peljali, nato bo avto obstal. Posebno bolečine in težave od konca oktobra 2017 naprej moramo jemati zelo resno. Verjetno v naslednjem letu ne bo večjih težav, vendar se v takšnem letu že začenjajo na energetski ravni resna obolenja, ki izbruhnejo šele čez leto ali dve. Zato se posvetite zdravljenju povsod tam, kjer je karkoli narobe. Marsikdo pa zboli zaradi dela, s katerim niti ne zasluži dovolj za kvalitetno življenje. Vendar ne ve, kaj drugega naj počne. Mnogi bodo prisiljeni iskati nove poti. Ne bo malo ljudi, ki bodo izgubili službe, kar lahko v prvi fazi povzroči precej strahu in zaskrbljenosti. Nikar.

Leto 2018 bo resnično bogato z dobrimi priložnostmi. Dobili boste boljšo službo, boljše delo, boljše pogoje in večji zaslužek.

Vprašajte se, kako bi resnično radi živeli. Kakšen je vaš sanjski stil življenja. Odprite se svetu in začnite iskati možnosti zanj. Našli jih boste pravi čas, če le ne boste klonili pod strahom. Zato zaupajte in stran s strahom.

Mnogi podjetniki bodo ugotovili, da jim na dosedanji način posel ne bo več prinašal dobička. Ali se bodo preusmerili v popolnoma drugo delo.

Glede na to, da nimamo veliko vplivov na dogajanje, je prav, če sedemo in počakamo, kaj se bo zgodilo? Ne! Zakon reakcije pravi: nič nisi sejal in nič ne boš žel. Res pa je, da smo glavnino semen že posejali v tem letu. Če smo bili usklajeni s svojimi srčnimi in dušnimi željami, bomo imeli dobro žetev in dobre rezultate. Kako vemo, če smo usklajeni? Če smo uživali v delu, ki smo ga počeli in bi to radi počeli tudi, če nam ne bi bilo potrebno delati – potem smo na pravi poti. Rezultati bodo obilni.

V kolikor se bi nam stvari ustavljale, pa je dobro sprejeti to zgolj kot informacijo, da izgubljamo dragoceni čas z napačnim delom ali napačnim načinom. V takšnem primeru je modro odpreti oči in ušesa – prišla bo nova, boljša priložnost. Tudi sodelovanja, ki jih bomo sklepali – to so usodno določena srečanja, ki so namenjena naši osebni rasti, temu, da odstranimo preživete vzorce, ki nas omejujejo, predvsem pa so namenjena doseganju blaginje.

Ne pozabite: Vse, kar se nam bo dogajalo, je v resnici popravljanje situacij in vodi v izboljšanje življenja.

Vse to se nam bo odražalo tudi na partnerskem in na področju odnosov na splošno.

Mnogi pari bodo sprejeli odločitev: ali skupaj ali narazen.

Tam, kjer boste ostali skupaj, imate dobre možnosti, da svoje razmerje še izboljšate. Morda se boste odločili za otroka, za nakup zemljišča ali stanovanja… skratka, postavili si boste trdne temelje za družino. Pari, kjer ste do sedaj bežali pred nezadovoljstvom v delo, hobije in zabavo ali celo v skrivna razmerja – morali se boste soočiti z nastalo situacijo. Jo boste reševali ali ste že zamudili zadnji vlak? V tem letu bo prihajalo do končnih odločitev. In ne pozabite: karkoli se vam bo dogajalo, je to delo sil ravnovesja, ki skušajo popraviti nastali kaos in odmik od dušne poti.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.