Februar 2018

Februar 2018

Energije meseca februarja se usmerjajo na dva področja: zdravje in posel!

Februar 2018 je delovni mesec. Pa vendar se nam bo morda zdelo, da ne gre nič tako, kot bi si želeli. Da obstane vse, česar se lotimo. Občutek imamo lahko, da smo na nek način blokirani in da se nikakor ne moremo zares dokazati. Morda bomo veliko delali, vendar bodo majhni rezultati. Potrpežljivo. Sedaj potrebujemo vztrajnost in nepopustljivo voljo. Dogajajo se nam stvari, ki so nam usojene. Nimamo veliko vpliva. Nova poznanstva, prekinitve sodelovanj in nova sodelovanja. V tem času je potrebno zavestno paziti na zdravje, saj lahko zaradi preobremenjenosti prihaja do izgorelosti. Tudi sicer je mesec februar namenjen zdravljenju in obnovi organizma.

LJUBEZEN:

V marsikaterih zvezah boste na novo postavljali pravila skupnega življenja. Mnogi pari boste na nek način dozoreli. Po nekoliko bolj napetih dneh, boste resno razmislili, ali boste še vzdrževali to razmerje ali ne. Zveze, ki bodo obstale, bodo trdnejše. Morda se celo potrdijo z odločitvijo za otroka. Bolj realno boste gledali na partnerja, hkrati pa boste bolj spoštovali tiste njegove lastnosti, zaradi katerih ste ostali v razmerju. Mnogi pari se bodo trgali narazen. Če se v takšnem mesecu zveza prekine, je to pravzaprav najboljše, kar se vam je lahko zgodilo. Prekinitev bo prinesla olajšanje in porast energije.

Samskim se splača razmisliti, kakšno zvezo v resnici iščejo. Kaj se mora dogajati, da lahko rečete, da ste v dobrem razmerju? Tistim, ki veste, kaj iščete, bo lažje. Pustite se presenetiti.

ZDRAVJE:

Ta mesec se skoraj glavnina energije usmerja na telesno fizično raven in na zdravje. To pomeni, da bo več ljudi zaradi izčrpanosti zbolelo, pogostejša bodo tako dedna kot virusna obolenja, kot morda tudi poškodbe in nesreče. Februar je pravzaprav idealen mesec za zdravljenje in operativne posege. Najboljši dnevi za zdravljenje so: 2. in 3. februar, 16., 17., 18. 25., 26. in 27. februar. Če imate kakšne resnejše posege, jih je dobro opraviti v teh dneh, saj imate dodatno energetsko zaščito. Več pazljivosti v sredini meseca!

DENAR:

Zna se zgoditi, da bomo kljub obilici dela, imeli bistveno manj denarja. Bolj kot bomo spravljali na kupček, bolj se bo le-ta sušil. Naj vas ne prestraši in ne odvzame veselja. Sedaj je na vrsti delo, zaslužki bodo prišli kasneje. Marsikdo bo kar nekaj denarja porabil ali za poslovna vlaganja ali za zdravljenje. Pri vlaganjih pazite na varnostno mejo. Ne zakreditirajte se.

KARIERA:

Delo, delo, delo! Organizirajte se in bodite aktivni. Prav delavnost v tem mesecu nam lahko kasneje v letu prinese precejšnje koristi.

To je mesec, v katerem bo morda največ sprememb na poslovnem področju. Prekinitve delovnih razmerij, nove službe…. V te spremembe smo vodeni n čeprav morda mislimo, da sami izbiramo in si krojimo življenje, temu ni tako. Dogajajo se nam prekinitve in povezovanja, ki so nam namenjena.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Tudi v družinah bo najverjetneje potrebno sprejeti marsikatero novo pravilo. To je dober čas, da se dogovorimo o tem, kaj bo kdo doprinesel v skupno bivanje. Za katera opravila je kdo odgovoren, kaj so posameznikove dolžnosti. Ne razvajajte otrok v brezdelje. Vsak se naj potrudi pri skupnih opravilih; pač glede na starost. Najlažje se izognemo kasnejšim »pobegom in lovljenju bližnjic«, če se jasno dogovorimo, kaj so dolžnosti, kakšna je nagrada (v skupnem gospodinjstvu to naj ne bo denar, temveč morda kakšen izlet) in kakšne so kazni za nespoštovanje. Tudi kazni oblikujte skupaj z otroki. Se jih bodo bolj držali, kot če bo to zgolj vaš ukaz.

PRIJATELJSTVO:

Ta mesec bo v ospredju potreba po varnosti, pa bo tudi prijateljstvo na stranskem tiru. Pa vendar bo marsikatera skrb ali breme manjše v prijateljski družbi.

SPLOŠNO POČUTJE:

Ta mesec bo kar nekaj več precej napornih dni. Posebno še teden okrog sončnega mrka v sredini meseca. Bolj ko se bomo umirjali, bolje se bomo počutili. Začnite prav vsaki dan z namero: »Moj svet skrbi zame in dogajajo se mi same prijetne in koristne stvari. Aktiviram niz sreče za vse in zase: 28 7 741. Pripravljena sem danes sprejeti vse dobro.«


Zgornji opis je splošni okvir meseca, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.