numeroloski-vidik-dneva

Marec 2018

Energije meseca povzročajo nepričakovane spremembe, tudi selitve!

Kje, na katerem področju? Odvisno od vsakega posameznika in od njegovih števil. Nekomu pri zdravju, nekomu na poslovnem področju, nekomu v ljubezni… nekomu na +, nekomu navzdol. Kadar prihajajočo energijo sprejmemo in jo usmerimo tja, kjer spremembo želimo, je načeloma manj možnosti, da se nekje nepričakovano kaj zruši. Vendar pa je celo leto 2018 leto usode in imamo manj vplivov na dogajanje. Ja, takšno prepuščanje, sprejemanje in zaupanje zna biti marsikomu velik izziv.

Energije meseca podpirajo selitve, nakup in prodajo nepremičnin, izobraževanja, oglaševanje in marketing, spletno in klasično trgovanje, prireditve, izlete in druženja, vnos sprememb v vsakdanjem življenju… Ko se odločamo, kaj bomo počeli in kaj ne, so nam pravilna vprašanja lahko v veliko pomoč.

Kaj me do sedaj v mojem življenju najbolj osrečuje?

Kaj me najbolj navdušuje? Kaj budi strast v meni?

Čemu sem trenutno najbolj predana?

Na kaj sem najbolj ponosna? Kaj je moja do sedaj največja zmaga?

Takšna vprašanja nas usmerjajo v aktivnost in v iskanje tega, kar je res naše, kar nas osrečuje. Morda se bomo le bolje počutili, morda pa odgovore uporabimo in se vprašamo: Kaj lahko storim, da bo tega več v mojem življenju?

Vsem ljudem, ki imate v svojih podatkih števili 3 ali 7 predlagam, da jutra začnete z namero in aktivacijo zaščite:

»Moja namera je, da sem popolnoma in v celoti varna ves dan. Da se mi dogajajo same prijetne in pozitivne stvari, ki mi koristijo. Za vse, ki to potrebujejo in zase aktiviram niz zaščite 71931 ter niz, ki negativno spreminja v pozitivno 1888948. Hvala.«

Morda se vam zdi neumno tako začeti dan. Zakaj pa ne? Vzame vam nekaj sekund časa, nihče ne ve, kaj mislite, lahko pa bistveno vpliva na vaše počutje in življenje.


LJUBEZEN:

Pojačana bo potreba po osebni svobodi in pretirana posesivnost lahko zelo poruši odnos. Mnogi pari se boste dogovorili, kateri dan v tednu si lahko vzamete čas zase in kdaj ima prosti čas partner. Želeli bomo čas zase in početi stvari sami, brez partnerja. Kljub temu, vezanim parom močno predlagam neko novo skupno dejavnost; morda ples, tečaj kreativnega pisanja ali intuitivnega slikanja. Več izletov in skupnega druženja s prijatelji. Ali vsaj parkrat odigrajte igrico Jaz sem. Pozornost, katero si bosta posvečala in občutek, da si prisluhneta, vaju bo dodatno povezovala. Prav tako bodo v porastu izvenzakonski izleti, pa se bo v marsikaterem razmerju iskrilo tudi od hudih besed. Zaradi nepomembne avanture lahko precej izgubite.

Samski, ki si želite partnerstva, se v tem mesecu čim več družite. Pojdite na prireditve, zmenke, izlete z organizirano družbo, ki je še ne poznate. Marec je naklonjen novim poznanstvom ter izražanju čustev. Dve pasti se kažeta: prehitro izražanje resnega namena ali iskanje popolnosti. Razvajeno obnašanje, vzvišenost ali gospodovalnost – ta vedenja zapirajo vrata ljubezni. Sicer pa bo pri večini samskih nastopila nova pomlad.

ZDRAVJE:

Osebe, ki imate v svojih numeričnih podatkih število 7, ne odlašajte z obiskom pri zdravniku, če je kaj narobe. Hkrati pa si v mislih ali na glas izgovarjajte niz 1814321 ter 1489999. Verjamem, da se včasih dogajajo tudi čudeži. Nekaj več previdnosti na cesti in v prometu od 20.marca naprej.

DENAR:

Ta mesec bomo nagnjeni k večji zapravljivosti, pa lahko hitro presežemo mejo in limit.

KARIERA:

To je mesec, ki spodbuja nepričakovane spremembe, pa bo prilagodljivost še kako pomembna. Nekomu v dobre občutke, nekomu v slabe, vsem pa pravzaprav v koristne in pozitivne. Kako hitro bomo zaznali to pozitivno plat, pa je odvisno od tega, na kaj smo pozorni: na težave ali na priložnosti. Poudarek je na trgovanju, komunikaciji, avdio-video tehnologiji, sodelovanju s tujino, marketingu, izobraževanju, grafičnem oblikovanju, pisanju, turizmu in storitvah. V ta področja vlagajte čas, energijo, znanje in denar in rezultati vas bodo zadovoljili.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Starš, ki neprestano čez ramo opazuje, kaj počne otrok, ki ga želi zaščititi pred vsako neugodno posledico in bolečino, ki mu želi odstraniti vsako tveganje in živi v strahu, kje si bo otrok zafrknil možnosti – tak starš se spremeni v nadzornika. In z vsako povečano dozo skrbi, otrok čuti manj ljubezni. Ob tem se nauči: Na nič se ne smeš zanesti, nikomur ne smeš zaupati in ena napaka te stane sreče za vse življenje. Od tod znani pregovor: prilika izgubljena – ne vrne se nobena. Prilik je na tisoče! Toda, če nimamo notranjega zaupanja v sebe in v življenje, nobene ne moremo izkoristiti. Tako kot potrebuje rastlina na vrtu dovolj prostora za rast, ga potrebuje tudi vaš otrok. Pretirana skrb in nadzor dušita. Zato predlagam staršem: prepolovite skrb, ki jo namenjate otrokom in je pol namenite sebi. Toda ne za gledanje televizije, temveč za to, da uvedete zdrave spremembe v svoje življenje. Pojdite h kakšnemu dobremu coachu ali družinskemu terapevtu, da boste pozdravili boleče, potisnjene in prezrte notranje dele sebe. Izbirajte družbo ljudi, pojdite več na izlete, potovanja, ekskurzije…. Otrok ne vzgajamo z besedami, vzgajamo jih z zgledom. Če želite srečne, samozavestne in notranje stabilne otroke, bodite takšni vi sami. Sicer boste od njih dobili nekaj čisto drugega, kot pričakujete.

PRIJATELJSTVO:

Prijateljstvo pogosto deluje kot naveza v steni. S pomočjo prijateljev se počutimo dobro in uspemo osvojiti cilje, ki bi jih sami, brez podpore, težje. In potegnejo nas lahko stran od naših ciljev, želja in potreb. Izbirajte svoje prijatelje. Družite se s tistimi, ob katerih se počutite dobro. Ki v vas prebujajo vašo moč in potegnejo iz vas vaše boljše lastnosti. Pomislite, s kom se družite, ker se morate in s kom, ker se želite. Pri tistih prvih se vprašajte: Se res moram? Kaj bi se zgodilo, če se več ne bi? Manj kot imamo notranje trdnosti, več imamo moram pravil.

SPLOŠNO POČUTJE:

Za mnoge bo to nemirni mesec, posebno od 10. pa do 12. marca ter nato 17. in od 20. naprej, ko se že začnejo kazati vplivi retrogradne smeri Merkurja, ki se obrne 23.3. Takrat je dobro aktivirati namero varnosti ali zaščite na cesti, posebno še ljudje, ki imajo v svojih podatkih število 7. In seveda dokončati vse tisto, kar še nismo. Tale Merkur nam pravzaprav daje dodatni čas, da zaključimo posle, predvsem tiste, ki so povezane s tujino, trgovanjem….


Zgornji opis je splošni okvir meseca, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.