numeroloski-opis-meseca-april

April 2018

V družino smo rojeni, da se soočimo z odnosi, ne da pobegnemo od njih!

Dom in družina sta na prvem mestu. Ker se mesec začenja v obdobju retrogradnega Merkurja, je to odlični čas za različna popravila v domu. Od čiščenja odtokov, do urejanja administrativnih stvari v zvezi z domom. V prvi polovici meseca se je najbolje izogniti nakupom nepremičnin. Čas je za urejanje, popravila in adaptacijo.

Najpomembnejši odnosi se kujejo v družini. Nismo naključno rojeni v svoje družine. Tukaj se travme ustvarjajo, stopnjujejo in razrešujejo. Družina nam pomaga ali nas ovira. April spravlja na površje karmične vzorce, nerešene odnose ter poustvarja okoliščine, v katerih se lahko soočimo z njimi in jih razrešimo.


LJUBEZEN:

To je mesec ljubezni ali vojne. Odvisno od tega, koliko navlake imamo, ki nam zapira pot do sreče. Partnerski odnosi se bodo pokazali v vsej svoji globini in v vseh odtenkih. Pametno se je soočiti s stvarmi, ki nas begajo in spravljajo v stisko. Ko sprejmemo dejstvo, da obstaja neka težava – potem lahko to težavo razrešimo in jo odpravimo. Če si zatiskamo oči, takšna težava le narašča.

Predlagam vam igrico Prijetno me preseneti. Dogovorite se s svojim partnerjem, da bosta drug drugega 1x tedensko prijetno presenetila. En teden ti mene, drugi teden jaz tebe. Takšne igre zbližujejo. Če želite resnično osrečiti partnerja, morate vedeti, kaj si želi, po čem hrepeni… V dolgotrajnem skupnem življenju pogosto nehamo biti pozorni na njegove želje in ga jemljemo vse bolj samoumevno. Samoumevnost pa je strup za dobro počutje in ljubezen.

V razmislek – seksualno življenje je najtrdnejša (in najbolj prijetna) malta, ki skupaj drži pripadnost partnerju. Ga lahko popestrite, vnesete več žara, strasti in topline? Potem dajte!

Samski – april je odličen mesec za druženje in spoznavanje. Če si ne morete sami organizirati kakšnega zmenka, se pridružite kakšni agenciji za posredovanje stikov, karkoli… le ne dovolite, da gre mesec nedejaven mimo. Morda boste na koncu meseca že v dvoje preživljali prosti čas, morda pa boste silno razočarani, ker ni nikogar na vidiku ali ste spoznali same neprimerne osebe. Ne jezite se in ne bodite žalostni. To, kar se vam dogaja ta mesec na čustvenem področju je popoln prikaz in odraz vaših ponotranjenih prepričanja in vzorcev. Če z rezultati niste zadovoljni, se poslužite terapevtskih obiskov pri dobrem družinskem terapevtu. Zakaj? Ker boste sicer izgubili preveč časa, da sami prepoznate in razrešite omejujoče karmične vzorce ter negativne vzorce iz tega življenja.

ZDRAVJE:

V tem mesecu zelo priporočam plavanje. Ali ples. To sta dve dejavnosti, ki dokazano vplivata na izboljšanje zdravja, krepitev imunskega sistema in dvig odpornosti. Predvsem ženske – čas je za ginekološke preglede in preglede dojk.

DENAR:

Energije meseca spodbujajo radodarno pomoč in sodelovanje med sorodniki in družinskimi člani ali pa vojno za dediščino, za lastnino. Kje se najdete?

KARIERA:

Mnogi se bodo zaposlili na novem delovnem mestu. Morda boste celo napredovali. Lahko pridobite večje pristojnosti in večji renome, vendar denarja ne bo bistveno več.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Starši imamo svoje otroke večinoma radi. Pogosto pride do težave, ker jim svojo ljubezen izražamo na način, ki je za njih nesprejemljiv. S katerim jih pravzaprav olastninimo in zahtevamo, da se obnašajo na točno določeni način (Zakaj že? Aha, saj res – da bodo drugi videli, kako čudovite otroke imamo.). Težave pa imajo pogosto še svoj globlji vzrok. Mnogokrat smo si kljub krvnemu sorodstvu na energetski ravni tako zelo različni, da nas prav te razlike silijo v osebnostno rast. Za angele pravijo, da nas ljubijo, pa čeprav imamo pogosto misli in želje, katerih se sramujemo. Čeprav pogosto nismo najboljši, kolikor bi lahko bili. Pa vendar nam je toplo pri srcu ob misli, da nas ima nekdo brezpogojno rad. Bodimo čimbolj angeli do svojih otrok. To je naložba za prihodnost človeštva. Hvaležni boste sebi in hvaležni vam bodo otroci, če boste čim več deževnih popoldnevov preživeli z njimi ob igranju igrice Jaz sem. Naročite jo lahko tukaj: Igrica Jaz Sem.

PRIJATELJSTVO:

Prijateljstvo bo ta mesec izjemnega pomena. Mnogi lahko zadovoljijo svoje potrebe po ljubezni in sprejetosti le v družbi prijateljev. Preglejte krog svojih prijateljev. Katere potrebe zadovoljujete s pomočjo ene osebe, katere z drugo? Z nekom se silno radi pogovarjamo o pomembnih temah, z drugo osebo pa uživamo pri nakupovanju. Naš svet s prijatelji je pogosto podoben enemu velikemu vrtu. Dobro je, da sejemo skupaj rastline, ki se podpirajo in ne pričakujemo od ene osebe, da bo v celoti zadovoljila vse naše potrebe in nam bo nenehno na voljo. Aprila je ključno vprašanje: kaj lahko storim za svojega prijatelja, prijateljico?

SPLOŠNO POČUTJE:

Kljub retrogradnemu Merkurju se bo mesec začel večinoma spodbudno in prijetno. Prav tako tudi končal. Več napetosti bo konec prvega tedna (7. april), v sredini meseca med 14 in 17. aprilom, že 18. dan pa prinaša novo moč in ugodne okoliščine.

Mesec je resnično v celoti namenjen čiščenju karmičnih dolgov in vzorcev. Potrpežljivo!


Zgornji opis je splošni okvir meseca, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.