Januar 2018

Ko sledimo svoji duši in ustvarjalni energiji, se dogajajo čudeži. Odprimo jim vrata.

Prvi mesec leta podpira lastno originalnost in ustvarjalnost. Bodimo to, kar smo. Pristnost je tista, ki nas ponovno vrne k notranjemu bistvu in na svojo lastno pot. Na pot duše. Pogum, druženje, ustvarjalna aktivnost – vse to lahko botruje rojstvu neke nove ideje. Ideje, ki nas popelje prav tja, kjer najdemo to, po čemer že dalj časa hrepenimo. Ljubezen, obilje, uspeh – čeprav navidezno naša nova dejavnost nima nobene zveze s tem.

Kje začeti?

Kaj se vam je dogajalo oktobra, novembra in decembra lani? Kaj vas je pretreslo, vam morda odzvanjalo v glavi in kratilo spanec? O čem ste razmišljali? S tem začnite! Morda se lotite novega poslovnega projekta ali odprete novo firmo. Začnite se ukvarjati z novim hobijem, vpišite se v kakšen izobraževalni program (3. februarja začnem s programom NLP Diploma in NLP Praktik – če vas zanima, se prijavite), med gasilce, v fitnes ali v plesno šolo…. Pišite, plešite, pojte, rišite… Počnite stvari, ob katerih poje vaša duša. Ko sledimo svoji ustvarjalnosti, se dogajajo čudeži. Takrat smo na svojem valu sreče in obilja in letos nas lahko ponese daleč na poljane ljubezni in obilja. Tja, kamor z načrtovanjem ne moremo priti. Več bomo dosegli v sodelovanju in če se bomo odprli do drugih. Mnoga srečanja v tem letu, tudi poslovna sodelovanja, so usodno določena. In če smo odpravili vsaj največje strahove ter negativna prepričanja, bodo rezultati konec leta verjetno nadpovprečno dobri. Ker imamo pravzaprav silno malo vpliva na konkretne situacije, res ne bomo ničesar izgubili, če sledimo svojim željam. Osebe, ki imate v svoji osebni numerični kodi števili 5 ali 7 boste morda bolj notranje napete in nemirne. Začnite dan z namero: »Sem popolnoma varen, saj moj svet skrbi zame. Vse do sedaj slabe stvari se spreminjajo v pozitivne z aktivacijo niza 1888948. Sreča spremlja vsak moj korak. Aktiviram niz sreče 28 7 741 za vse in zase.«

LJUBEZEN:

Ljubezen je sila, ki bo v tem letu močno prisotna v našem življenju. Tako v plus kot v minus. Mnoge, ki so že nekoliko zaspali na tem področju, lahko že januarja prebudi novo hrepenenje. Morda srečate osebo, ki vas bo hipoma prevzela in prižgala v vaših žilah novo strast. Prav zaradi tega vam je bila ta oseba poslana. Redke zveze, ki se bodo na novo začele v januarju, bodo tudi obstale dalj časa. Vendar so nujno potrebne, če si želite ljubezni in partnerske zveze. Ta oseba je najverjetneje predhodnica Ljubezni. Ljubezen je sila, ki ne prihaja na puste in prazne poljane. Če ni utripa v žilah, se tudi Venera ne bo ustavila pri vas. Prebudite ogenj strasti, da bo ta muhasta dama prisedla k vam. Posebno ljudje, ki so dalj časa sami, so vse preveč previdni in želijo kontrolirati vsako srečanje. »Je pravi, ni pravi? Če ni pravi, se ne bom zapletala…« In vstopajo z glavo v novo razmerje. In ostanejo sami s svojo glavo. Prisluhnite srcu. Kaj vam ta pravi? Marsikatero vezano osebo bo zagrabil vrtinec strasti in vzdihovanja po neki drugi osebi. To je pomembno sporočilo, ki pravi, da poglejte svojega partnerja in ovrednotite svoje razmerje. Še želite biti z njim v prihodnje? Potem obudite staro strast in odenite razmerje v nove barve. Sicer se boste nepričakovano predramili iz hrepenenja po nedosegljivi vili, ko boste spoznali, da vaša do sedaj ne dovolj zanimiva spremljevalka, odhaja.

ZDRAVJE:

Če imate kakršnekoli težave, jih nikar ne pometajte pod preprogo. Pojdite k zdravniku in čimbolj preidite na zdrav način življenja. Malo hrane, toda naj bo kvalitetna. Hrana je zdravilo ali nas ubija. Veliko vode in nesladkanih čajev iz zdravilnih zelišč. Najbolje, da jih nabirate sami ali jih kupite od ljudi, katerim zaupate. Tudi alkohol je lahko zdravilo, če se ga uživa na takšen način: malo in redno – morda kozarček domačega terana na dan. Januar je idealen čas, da vnesemo v svoj vsakdan nove zdrave navade. Vendar se nikar preveč ne zaženite. Bolje je celo leto, vsaki dan narediti en majhen korak, kot da se zaženete v prvih dneh, nato pa omagate in obstojite. Začnite s spremembo, ki vam najbolj ugaja in jo najlažje vključite v svoje življenje. Polona Schmitzberger ima na svojem portalu Vizija Zdravja zelo dobre prikaze telovadnih vaj, ki jih lahko vsak opravi mimogrede, kot tudi marsikateri zdrav recept.

DENAR:

Januar ne spodbuja prevelikega razmišljanja o denarju. Pravzaprav bo marsikdo na koncu razočaran, če bo vstopil v nov posel izključno zaradi želje po denarju. Letos ta sledi srčne želje. Bolj kot vas vaše delo navdušuje in bolj kot uživate v vsakem posameznem koraku, bolj kot ste ustvarjalni, večji bo zaslužek. Ego vam nastavlja past na obeh straneh te premice. Na eni so strahovi, ki povzročajo preveliko težo in perfekcionizem, na drugi pa razsipno potrošništvo. Mirna pot, ki vodi v obilje, je na sredini. Prav ustvarjalnost vam lahko odpre nova vrata obilja.

KARIERA:

Mnogim se bo porodila nova, drzna poslovna poteza. Sledite ji. Bolj kot je drzna, več vam lahko prinese. Januar je tudi odličen mesec za odprtje nove firme, postavitev novega posla, izpeljavo poslovnega projekta. Najboljše rezultate bo dalo kreativno in originalno delo, ob katerem uživate.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Skupni čas preživet ob risanju, petju, smučanju, drsanju, kakršnemkoli ustvarjanju in aktivnosti je neprecenljiv. Otrokom tako sporočamo, da nam je mar za njih. Lahko imamo polna usta besed o tem, kako jih imamo radi – če si nikoli ne vzamemo čas, da bi se skupaj z njimi igrali, ustvarjali ali šli na izlet – nam ne bodo verjeli. Spodbujajte njihovo kreativnost, bodite pozorni na njihove dobre plati in se izogibajte kritike. Kritika na žalost skoraj nikoli ne prinese nič dobrega. Je kot strup, ki nam zastruplja odnose ter greni dušo. Ker pa v trenutku vzpostavimo nadzor ali prekinemo neko moteče delovanje, še vedno mislimo, da je kritika dobra reč. In celo, da nam bodo otroci nekoč hvaležni. Morda je tako videti navzven, v srcu pa ni več prave srčne in ljubeče povezave. Raje jih vključimo v skupne aktivnosti, pa kuhajmo in pecimo, slikajmo ali skupaj pišimo pesmice…. Morda bo nekaj več našega časa terjal nerešen odnos s pomembno žensko osebo, kot je mama, sestra, hči, prijateljica, sodelavka…. Vi že veste, kdo je to. Sledite temu, kar si VI najbolj želite in ukrepajte v skladu s svojimi čustvi. Bodite pristni.

PRIJATELJSTVO:

Družite se s prijatelji, tako s starimi kot z novimi. V teh razmerjih bodite pristni. Tako pritegnete v svojo bližino ljudi, ob katerih se boste dobro počutili, medtem ko se tisti, s katerimi niste na isti valovni dolžini, brez bolečine umaknejo. Ptice iste vrste letajo skupaj.

SPLOŠNO POČUTJE:

Pravilo, ki bi ga ta mesec morali čimbolj slediti je: Bodi to, kar si. Bodi ustvarjalen, pogumen in pristen. Sledi srcu, pogumno izražaj svoje misli in želje. Odpri se ljudem in pojdi čim več v družbo.


Zgornji opis je splošni okvir meseca, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.