numeroloski-opis-meseca-maj

Maj 2018

Odkrivanje sebe je najbolj zanimivo in najbolj zabavno potovanje. Le Coris zavarovanje za to destinacijo ne obstaja.

Do jeseni je čas namenjen temu, da si postavimo trdno bazo, trdno osnovo za prihodnost. Počasi in enakomerno. Na vseh področjih: v ljubezni, pri delu in zanimanjih, pri denarju in zdravju… Smo v transformativnih mesecih, ki nas preoblikujejo, pretresajo, mečejo na površje vse tisto, česar nočemo videti. Temu rečem meseci zobobola; da vidimo, kje je gniloba in kaj potrebuje zdravljenje. V teh naših ranjenih delih se skrivajo pravzaprav naši največji biseri, ko jih pozdravimo.

Za tiste, ki želite imeti vse pod nadzorom, bo mesec poln težavnih preobratov in morda celo bolečih spoznanj. Uspešni bomo tam, kjer delamo stvari iz srca, iz ustvarjalnega navdiha. Vse, kar deluje iz
strahov, ega, pomembnosti, »moram«, čeprav si ne želim – te stvari se bodo lomile, prihajalo bo do trganja, zastojev, prekinitev… Mesec je namenjen spoznavanju sebe, svojih pristnih potreb, svoje avtentičnosti. Manj bomo dvomili vase, bolj jasno bomo čutili, kaj je za nas prav in pravilno. Odlični mesec za sprostitev v naravi, za pisanje, izobraževanje, osebnostno rast… Pri osebnostni rasti si lahko pomagate odkrivati dele sebe, prepoznavanja vzorcev in premikanja cone udobja tudi skozi zabavno igrico Jaz sem. Naročite in kupite jo lahko tukaj: https://www.emilyenveritas.com/shop/jaz-sem/ Je odlični pripomoček za osebnostno rast in je namenjena družinam, prijateljem, skupinam in skupinskemu delu…

LJUBEZEN:

Nekateri bodo transformacijo doživljali na področju odnosov. Njihova razmerja bodo pod reflektorji: kaj je dobro in kaj je preživeto. Značilnost takšnega vpliva je nihanje med skupaj in narazen. Morda boste nihali med dvema osebama. Nova poznanstva redko ostanejo trajna. Poglejte raje, kako vstopate v novo razmerje. S čim? Ste pristni, vas žene želja po skupnem sodelovanju ali strah pred samoto?

ZDRAVJE:

Najbolj bodo na udaru ljudje, ki imajo v svoji osebni numerični kodi število 3, sicer je to mesec, v katerem se zdravljenja in celjenja odvijajo hitreje.

DENAR:

Bolj kot bomo razmišljali o denarju, bolj se bo skrival pred nami ali nam celo uhajal. Denar je ta mesec kot metulj: obstal bo na sproščeni in odprti dlani ter ušel iz stisnjene pesti. Ta mesec je na preizkušnji naše zaupanje v to, da je poskrbljeno za nas. Če boste silno varčevali, boste imeli najverjetneje kakšne težave s tehničnimi predmeti, morda z avtomobilom, pralnim strojem,… ali bo uhajal v obliki dodatnih, nepričakovanih ali kazenskih položnic. Predlagam vam, da čimprej osvojite prepričanje: »Zame je v celoti poskrbljeno in vedno dobim pravi čas, kar si želim in je dobro zame. Moj svet skrbi zame.«

KARIERA:

Ves ta čas do jeseni je namenjen počasni rasti, enakomerni in stabilni gradnji trdne baze, ne hitrim uspehom. Mesec ni najbolj naklonjen poslovnim in finančnim uspehom, dogovorom ali podpisom pogodb. Nova spoznanja lahko popolnoma preobrnejo zastavljene cilje. Nova semena, nove ideje bodo pa le težko vzklila. Tudi pogodbe, sklenjene v tem mesecu bodo dale slabše rezultate. Več bo zastojev in prekinitev. Nova sodelovanja bodo krajša, z več kasnejšimi spremembami. To je čas za strastno ustvarjanje, v katerem pravzaprav popolnoma pozabimo na denar in želene materialne dosežke. Razprostremo pred seboj svoje bisere, da jih preberemo in zloščimo, v prodajni in poslovni okvir jih bomo postavili junija ali (še bolje) jeseni. Če želimo postaviti in zgraditi nekaj stabilnega, počakajmo do jeseni. Podjetnikom se splača ponuditi svoje storitve in izdelke na bolj dostopne načine ali narediti kakšno stvar celo zastonj.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ponekod bo prihajalo do bolečega trganja (to velja predvsem za starše in njihove bolj ali manj odrasle otroke). Predvsem tam, kjer so odnosi temeljili na nekih splošnih pravilih, brez bližine in spoštovanja. Naša slovenska vzgoja ni najbolj uspešna pri oblikovanju samozavestnih in srečnih posameznikov. Pogosto temelji na vzbujanju občutkov krivde in potisnjenih nerešenih starih ranah. Več, kot imamo tega, bolj se bodo te stvari odpirale. Močno priporočam ta mesec igranje igrice Jaz sem. Naročite in ogledate si jo lahko tukaj: https://www.emilyenveritas.com/shop/jaz-sem/ . Mnogi starši so razočarani nad svojimi odraslimi otroki. Ne dobijo toliko pozornosti, spoštovanja, bližine in ljubezni, kot si želijo in jo potrebujejo. Dobro se je zavedati: dobimo toliko, kolikor smo je dali. Zahtevamo lahko, da otrok spoštuje naša pravila, hvaležnosti, spoštovanja in ljubezni pa ne moremo zahtevati. Dobimo jih le, če smo jim to tudi sami dali. Od tod pregovor: Kar seješ, to žanješ!

PRIJATELJSTVO:

Posvetili bomo tudi na področje prijateljstva, bolj izbirčno bomo prebirali, s kom se želimo družiti v prostem času in kdo nam ne ugaja.

SPLOŠNO POČUTJE:

Verjetno bomo razpeti med željo, da samozavestno stopimo naprej in zunanjimi okoliščinami, ki nas bodo ustavljale in upočasnjevale. V vse, kar želite, da vam prinese trajne rezultate, pojdite počasi. Bolj kot bomo počeli tisto, kar je naša življenjska strast, bolj bomo zadovoljni. Tam, kjer so težave, se je smiselno ustaviti in objektivno pogledati, če je smer, v katero trmasto vztrajamo, res prava za nas.


Zgornji opis je splošni okvir meseca, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.