numeroloski-opis-meseca-junij

Junij 2018

Karkoli počnete danes, počnite to z mislijo na prihodnost!

Do jeseni je čas namenjen temu, da si postavimo trdno bazo, trdno osnovo za prihodnost. Obdobje do takrat je obdobje čiščenja in transformacije. Stare preživete stvari padajo, dela se prostor za nove. Junija je poudarek na biznisu, denarju in zdravju. In na obilo možnostih.

Sam mesec je pod vibracijo števila 8. To je materialno število in v skladu z njim se bomo veliko bolj ukvarjali s svojimi finančnimi, poslovnimi in materialnimi zadevami (želje, plani in skrbi ter strahovi). Je število skrajnosti in vpliva na velike dobitke (možni nepričakovani dobitki za osebe, ki imate v svoji osebni ali časovni numerični kodi še števila 3, 6 in 7) ali precejšnje izgube. Ni slučajno, da je tudi nova uredba o varstvu podatkov padla konec maja. Mnoge podjetnike bo pošteno krcnila po prstih. Padajo liste strank, čas je za nove povezave, nove kontakte.

Ta mesec je ugoden za poslovne projekte, za prodajo ali nakup nepremičnin, za zdravljenje. Osebe, ki imajo v svoji numerični kodi število 5, bodo pa izkušale osmico iz njenega drugega konca. Spodbuja rušenja, težave, vlome, kraje, goljufije, izgube, žalost… Dobro je vedeti, da lahko mnoge trpke preizkušnje vsaj omilimo, če jih že ne moremo popolnoma odstraniti. Zelo si bomo pomagali z veliko gibanja v naravi (sprošča našo notranjo napetost in tudi zunanji dogodki stečejo lahkotneje mimo; se ne zatikajo). To je odlični čas za potovanje v tujino. Tujina širi naš zorni kot zaznavanja in širi izkušnje. Posledično smo manj togi in prepričani, da se morajo stvari zgoditi na en sam možni način. S tem, ko dopuščamo več možnosti, smo manj napeti in manj imamo težav. Pred odhodom na dopust, zaprite vodo in plin.

LJUBEZEN:

V takšnem mesecu daje družinska terapija izjemno dobre rezultate za ohranitev ali izboljšanje partnerske zveze. Če sta se znašla v težavah, poiščita pomoč strokovnjaka in prihodnost se vama bo odprla na mnoge lepe načine.

Samski – junij bolj spodbuja razvoj prijateljstva kot začetek resne partnerske zveze.

ZDRAVJE:

Naše telo nas bo glasno seznanjalo z vsem, kar mu ne ustreza. Posledično bomo bolj bolehni, morda se ponovijo določene težave (če nismo razrešili vzrokov, ki so pripeljali v bolezen in temu ustrezno spremenili način razmišljanja in življenja). Verjetno bo non-stop nekaj, pa vendar so vse stvari, ki se v tem mesecu pokažejo, še vedno popolnoma ozdravljive. Izplača se preveriti povezavo med čustvi in bolezenskimi stanji. Dokler se misli in čustva ne spremenijo, se telo ne more zares pozdraviti.

DENAR:

Na finančnem in materialnem področju nam lahko uspe veliki met ali velika izguba (kraja, prevara, vlom, naravna katastrofa…). Tisti, ki imate v svojih podatkih število 5, začnite dan z jasno namero: »Denar in blagostanje prihajata k meni iz vseh mogočih, znanih in neznanih virov. Sprejemam obilje in se zahvaljujem zanj.«

KARIERA:

Energije meseca močno osvetljujejo poslovno področje. Izkoristite jih in bodite kreativni, pogumni in aktivni. Lahko vam uspe celo veliki met. Možnost novega posla, nove pogodbe ali nove dobre službe – ali poslovne izgube. Tisti, ki imate med svojimi števili petico, začnite dan z jasno namero: »Moja prihodnost je varna, sem vse bolj in bolj uspešna. Ljudje me cenijo in mi želijo dobro.«

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Morda bomo hoteli imeti vse pod nadzorom. Energije meseca vplivajo tako, da bomo bolj skrbni in nadzorujoči, dajmo več poudarka nežnosti. Prijaznost je vrlina, ki se dolgoročno izjemno obrestuje.

PRIJATELJSTVO:

Lažje nam bo, če bomo negovali prijateljske vezi in se več družili z ljudmi, ob katerih se dobro počutimo. Kakšno razmerje, ki ga morda nekoliko na silo vzdržujemo, pa se bo verjetno dokončno podrlo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Splača se zavestno truditi za pozitivni način mišljenja in začenjati dneve z jasno pozitivno namero. To velja predvsem za ljudi, ki imate med svojimi števili kakšno 5 ali ste v osebnem letu (velja tudi za starostno dobo) 5. Pomislite, koliko ljudi na svetu bi ta trenutek takoj zamenjali z vami in z veseljem prevzeli nase vse vaše skrbi. Čim več v naravo, med prijatelje in morda na potovanje v tujino.


Zgornji opis je splošni okvir meseca, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.