numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 1. 1. 2018

Nikoli niste sami. Vedno je z vami vaš notranji svetlobni otrok! Vaša duša vas vedno ljubi in podpira.

Po navadi si ob začetku leta postavljamo smele, bolj ali manj drzne cilje. Ki nam dajejo motivacijo približno 3 dni. Nato je spet vse po starem. Kar je pravzaprav normalno. Mnogi se ukvarjajo s kreiranjem želene prihodnosti (ki večinoma ne deluje, ne glede na izbrano metodo), pri tem pa pozabljajo, da moramo za spremembo prihodnosti pozdraviti preteklost. Svetujem vam, da se danes posvetite preteklosti. Pomislite na vse tiste dogodke, za katere želite, da jih ne bi bilo, da se ne bi zgodile. Na tiste, ki še vedno sprožijo bolečino, ko se spomnimo na nje. Začrtajmo si namišljeno linijo, ki vodi od sedanjega trenutka, pa vse do našega rojstva. Na to linijo nanizajmo listke s temi neprijetnimi dogodki. Nato se počasi sprehodimo ob tej liniji, se ustavimo pri vsakem dogodku, se spomnimo, kaj se je dogajalo in si rečemo (tiho ali na glas): »Ta dogodek spreminjam v normo. Pošiljam nanj snop svetlobe ljubezni in s svetlobo ljubezni se spreminja informacija, ki je v tem dogodku.« Nato si predstavljajte, kako dogodek zažari v svetlobi (kot odblesk sonca na vodi). Na tak način se pomikajte od dogodka do dogodka in ga svetlite. Res – preteklosti ne moremo spremeniti, kako se počutimo glede nje, pa lahko. Ta način vam bo prinesel več olajšanja, kot bi pomislili prvi hip. Pri kakšnih dogodkih boste zadevo večkrat ponovili, toda uspeh ne bo izostal. To je ena izmed Grabovojevih tehnik čiščenja na časovni črti. Preprosta je in deluje.

To je tudi dober dan za obisk zdravnika ali kiropraktika, za operativni poseg ali urejanje zob.

LJUBEZEN:

Morda bomo bolj občutljivi, potrebovali bomo več pozornosti in nežnosti. Tudi partner. In silno bomo prizadeti, če se partner ne bo odzval na naše počutje ter želje. Pričakovali bomo, da bo bral naše misli in nas razumel brez besed. Partner isto. Kako smešno zveni, ko to beremo, kajne? Spomnimo se te smešnosti tudi čez dan. Nikar ne postanite ukazovalna ledena kraljica, če vaš princ smrči na kavču, ve bi rade pa na sprehod. Pojdite, saj imate noge! A potrebujete njegove?

Kaj bi storili, če vam dobra vila pove, da boste dobili toliko pozornosti, kolikor je boste dali? Najprej sebi in svojemu notranjemu otroku in potem partnerju. Zakaj najprej sebi? Nič ne moremo dati, kar nimamo. Če smo lačni pozornosti in bomo s to naravnanostjo nežni do partnerja, je to navadna računica. Ljubezen pa nima nič skupnega s trgovino. Mislimo, da smo dobri, v resnici pa le krpamo svojo lačno luknjo. Težava je v tem, da smo na koncu vedno razočarani. Praznine v trebuhu ne moremo zapolniti z izkazovanjem ljubezni drugemu, temveč le z izkazovanjem ljubezni sebi. Šele potem smo lahko ljubeči do partnerja. Povejte si, da se ljubite. Nato povejte še partnerju, da je čudovita oseba in da ga ljubite.

Samski ne boste zamudili nič pomembnega, če ostanete raje doma in si privoščite hranljivo masko ter penečo kopel.

ZDRAVJE:

Če imate težave, nikar ne oklevajte obiskati nujne medicinske pomoči. Nikar po nepotrebnem ne trpite bolečin. Nič dobrega si ne boste s tem naredili.

DENAR:

Ne začenjajte leta s strahovi na kredit. Ne padajte v strah danes, ker morda jutri ne boste imeli dovolj. Na tak način si le poglabljate strahove ter odpirate vrata finančnim težavam. Pomislite na to, da je leto

2018 bolj naklonjeno finančnemu in materialnemu obilju kot jih je bilo zadnjih 12. Imate krasne možnosti, da popravite svoje materialno stanje, čeprav ta trenutek še morda ne veste kako.

KARIERA:

Mnogi med vami, ki ste v službah in delate, boste imeli občutek, da vas izkoriščajo. Ranljivi boste in bolj občutljivi na besede. Povejte si (lahko le v mislih) vsake toliko časa kaj lepega. Ali si ob delu zavrtite havajsko obredno pesem Ho’oponopono.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Občutljivi bomo. Mi, naši starši, otroci… Spomnimo se tega, da ne bo nepotrebnih prizadetosti. Začnite leto z nečim pozitivnim. Izognite se težkim besedam in mračnim mislim, posezite po igrici za osebno rast Jaz sem in jo odigrajte s svojimi domačimi in sorodniki. Pričnite kar takoj , prvi dan v letu, sejati dobra semena notranje moči, medsebojnega spoštovanja in bližine. Ta čas, posvečen družini ob igranju navidezno silno preproste igrice, se vam bo dolgoročno obrestoval bolj kot mislite.

PRIJATELJSTVO:

Verjetno nam bo večinoma bolj ugajal prijetni mir in toplota doma kot druženje s prijatelji. Pa vendar – če ste sami in osamljeni, raje preživite ta dan s kakšno dobro prijateljico ali prijateljem.

SPLOŠNO POČUTJE:

Osebe z bolj melanholičnim temperamentom bodo še bolj občutljive kot po navadi. To je dober dan za meditacijo, risanje ali preprosto za to, da si končno izberete in napišete svojih lastnih 10 pravil, ki vam bodo v oporo v tem letu. Eno izmed pravil je lahko tudi: »Vedno se ljubim. Tudi, ko naredim kakšno napako.«


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.