numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 19.6.2018

Brez muje se še čevelj ne obuje!

Energije dneva spodbujajo aktivnost. Pri delu in poslih se nam lahko odprejo nove poti. Potrebno je le nekaj aktivnosti. Morda na drug, nov način kot do sedaj. S sodelovanjem in uspešnim dogovarjanjem lahko prestopimo meje, ki jih do sedaj nismo mogli. Ugoden dan za urejanje pravnih, zakonodajnih in sodnih stvari, za birokracijo, dovoljenja in računovodska dela, kot tudi za podpis materialnih in poslovnih pogodb. Dobro delo bo dalo dobre rezultate. Da, danes se splača biti priden.


LJUBEZEN:

Današnji jezik ljubezni je ljubeča skrb za dobrobit in aktivno delovanje za skupno dobro.
Samski – možno je nepričakovano novo poznanstvo. Lahko tudi iz tujine.

ZDRAVJE:

Dan je odličen za to, da naredimo zase nekaj novega, s čemer bomo prestopili nekaj dosedanjih omejitev. Morda je to dieta ali preprosto bolj zdrav način življenja. Dan je namenjen regeneraciji in obnovi organizma.

DENAR:

Znali ga bomo obračati in na koncu bo videti, kot da se je v naših rokah vsak evro potrojil.

KARIERA:

Če ste se kje zataknili, boste danes z lahkoto našli vzroke, novo pot in novo smer. Zelo ugoden dan za posle, predvsem za sodelovanje s tujino.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Povečan optimizem, delovna aktivnost in veliki načrti – vse to nam bo dajalo moč, da bomo z večjo notranjo stabilnostjo prisluhnili tudi otrokom. Rezultat ne bo izostal: lažje jih bomo motivirali tudi za kakšno delo ali jim pomagali pri učenju.

PRIJATELJSTVO:

Pomembne zveze in koristni stiki.

SPLOŠNO POČUTJE:

Naredite zase nekaj novega. Nekaj, za kar že dalj časa veste, da bi bilo dobro, pa niste zbrali moči ali volje. Obrestovalo se vam bo. Dober dan!


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.