numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 26.5.2018

Mračen um priteguje mračne misli, strahove in slabe dogodke!

Na današnji dan vplivata dve števili, ki si silno radi nagajata; to sta 8 in 6. Največ težav povzročata na čustvenem in partnerskem področju. Število 26 vleče nase izgube, obe skupaj pa spodbujata sumničenje, nepopustljivost, ljubosumje in privoščljivost, tudi maščevalnost in hudobijo. Željo po ovajanju in vojni. Pazljivo v čustvenih razmerjih. Dobro se je zavedati, da ni vse tako črno, kot danes vidimo. Zaradi negativnega razmišljanja in čustvovanja tudi bolj pritegujemo negativne in nepričakovane dogodke. Na poslovnem področju bomo bolj uspešno, vendar se tudi tam zahteva previdnost v komunikaciji. Možna kakšna neprijetna novica.


LJUBEZEN:

Ljubosumje je hudičeva zadeva. Privede nas lahko v popolno izgubo pameti in kontrole. Zaradi njega izgubljamo prijatelje, pa tudi lastno moč in privlačnost. Ne postavljajte svojega partnerja na preizkušnjo in ne igrajte se z njegovimi čustvi – pa da vidim, koliko me ima res rad! Morda boste neprijetno presenečeni. Strah in nezaupanje lahko zrušita marsikatero zvezo.
Samski – morda boste ugotovili neprijetno resnico, da se vaš novi znanec srečuje še z drugimi osebami.

ZDRAVJE:

Ugotovimo lahko kakšno skrito težavo. Dobro je vedeti tudi to, da lahko spodbudimo skrite notranje rezerve energije za zdravljenje.

DENAR:

Zaradi kakšnega podrtega razmerja (tako čustvenega kot poslovnega) lahko veliko izgubimo tudi na materialnem področju.

KARIERA:

Bolje bomo delali sami. Energetski vplivi so pretežki za dobro sodelovanje. Spodbujajo nezaupanje, skrivanje pravih informacij, trmoglavo vztrajanje pri svojem stališču in nepopustljivost.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ne znašajte svoje jeze in slabe volje na svoje otroke, če ste nezadovoljni. Vaš odnos do njih danes, bo njihov odnos do vas na stara leta.

PRIJATELJSTVO:

To je slab dan za prijateljstvo, saj bomo vsi veliko bolj sumničavi in nezaupljivi.

SPLOŠNO POČUTJE:

Energije dneva privabljajo hitre in nepričakovane neprijetne izkušnje. Koliko do ta dan za nas dober ali slab, je odvisno od naše sposobnosti negovanja pozitivnih misli. Pomaga tudi sprehod v naravo. Težje vpliva na ljudi, ki imajo v svoji osebni numerični kodi števili 4 in 5.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.