Numerološki vidik dneva: 27.3.2018

Mogoče je popolnoma vse, v kar verjamete!

Danes je svetovni dan gledališča in hkrati resnično idealni dan za igro, prireditve, zabavo in nastope. To je dan, ko stojimo kot mucki pred ogledalom in vidimo v njem strašnega leva. Ko razkazujemo mišice in imamo občutek, da smo vsemogočni. Zato bomo precej prepričljivi. Izkoristimo te pogumne energije dneva, da na poslovnem področju potisnemo naprej tiste stvari, ki so se morda ustavile. Predstavimo svoje produkte in storitve potencialnim vlagateljem. Tiste, ki smo jih morda začeli že mesece nazaj in jih iz kateregakoli razloga nismo izpeljali. Današnji dan je odličen za nastope. Z novimi načrti in novimi dogovori pa je smiselno počakati, da se Merkur po 15. aprilu spet obrne v direktno smer. Dan je dober za športna tekmovanja, prošnje in usluge.


LJUBEZEN:

Želeli bomo blesteti. Tudi partner. In obema bo ugajalo, če drugi opazi, kako čeden in privlačen je. Kako malo je včasih potrebno za dobro razpoloženje. Samo kakšna pohvala. Dan je idealen, da peljete svojega partnerja/partnerko v luksuzno restavracijo, na koncert, na plesno prireditev…
Samski – če imate dogovorjen kakšen zmenek, pridite nanj kot kralj ali kraljica. Urejeni, s stilom, izogibajte se cenenosti. Predstavljajte si, da vas cenijo, da vas skrivaj obožujejo, da vas ljubijo. Kako bi gledali, hodili, razmišljali o svetu in sebi? Kako bi se obnašali? Počnite to že sedaj! Tudi, če nimate zmenka. Danes igrajte. Igrajte, da ste oboževani, zaželjeni, ljubljeni…. Poskusite, kaj pa lahko izgubite? Morda boste presenečeni, kako drugače se bodo začeli odzivati drugi ljudje okrog vas.

ZDRAVJE:

Pazljivo v prometu za tiste, ki imate v svoji numerični kodi števili 3 in 7.

DENAR:

Nagnjeni bomo k velikodušnim in dragim nakupom, morda tudi preko meja svojih zmožnosti. Dan je naklonjen tako nakupom kot prodaji. Podjetniki – odličnost pri delu in dober glas (dober in glasen marketing) odpirajo vrata denarju. Kako široko se bodo odprla pa je odvisno od naših temeljnih prepričanj, kaj je realno in mogoče, koliko smo vredni…. Samozavest resnično dela čudeže.

KARIERA:

S sposobnostjo prepričevanja in lepim glasom lahko dosežete izjemni ugled in uspeh, vendar le, če upoštevate samo lastno mnenje. Danes je odličen dan za prezentacije in nastope v javnosti.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Želeli bomo imeti več osebne svobode in lažje jo bomo dopuščali tudi svojim najdražjim. Odličen dan za izlet ali ogled neke umetniške razstave, prireditve….

PRIJATELJSTVO:

Vleklo nas bo v družbo, želeli bomo blesteti in biti pomembni. Sijali bomo zaradi dobrega razpoloženja, kar sigurno ne bo ostalo neopaženo. Prijatelji in znanci bodo radi v naši družbi, imeli bomo občutek, da smo cenjeni in sprejeti. Lažje bomo navezovali nove stike.

SPLOŠNO POČUTJE:

Past tega dne je lahko pretirano naduto in vzvišeno vedenje. Če pa zamenjamo vzvišenost s prijaznostjo in plemenitostjo, se nam bo življenje odprlo na novih dimenzijah.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.