numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 26.3.2018

Če iščemo slabo okrog sebe, to dobimo. Če iščemo dobro, dobro dobimo.

Dan je naklonjen terapevtom, svetovalcem in coachem, saj so energije dneva naklonjene delu z ljudmi. To je dober dan za obisk pri zdravniku, socialnem delavcu ali svetovalcu. Dan, da se lotimo zdravljenja tistih bolečin in občutkov, ki so nas spravljale v stisko čez vikend. Ni pa dan za zabavo in večja druženja.


LJUBEZEN:

Danes lahko popravimo tudi kakšno napako ali neumnost, ki smo jo morda ušpičili med vikendom. Morda se odkupimo partnerju z majhnim, morda čisto simboličnim darilom. Glavno je, da ga objamemo in mu povemo, koliko nam pomeni.

ZDRAVJE:

Dober dan za obisk pri zdravniku. Usoda nam včasih preko bolezni pokaže, kje smo zgrešili svojo pot in kaj počnemo narobe. Ko se umirimo in spet najdemo pot do sebe, se tudi telo okrepi.
Lahko pa prisluhnemo bolečini tudi na drugačen način: Ko začutite bolečino, je nikar takoj ne odpravite s tableto. Sprejmite jo kot prijateljico, ki vam prinaša dragoceno darilo. Včasih bolečina mine sama od sebe, ko prepoznamo njen pomen in sprejmemo sporočilo.
1. Na kateri del telesa se veže?
Kje jo čutite, kje so njene meje?
2. Kakšna je?
3. Opišite to bolečino, lahko jo tudi narišete na list papirja:
– Kakšna je oblika, barva, gostota, tekstura, teža, temperatura?
– Je gibljiva ali statična?
– Kakšen je njen vonj?
– Kakšen je njen zvok? Če bi oddajala zvok, kakšen bi bil?
– Na katero osebo ali situacijo/dogodek se veže?
4. Če bi govorila, kaj bi vam povedala?
5. Zahvalite se ji in integrirajte spoznanja.

DENAR:

Materialna števila dne spodbujajo tudi dobre investicije. Vendar v tiste stvari, o katerih smo se dogovarjali še preden je Merkur začel svojo retrogradno pot. Z novimi raje počakajmo.

KARIERA:

S svojo odgovornostjo, zanesljivostjo in marljivostjo si boste zagotovili stabilni položaj v službi in pri poslih. Širokoustenje ne prinaša rezultatov.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ne pričakujmo in ne zahtevajmo od svojih otrok, da so popolni in idealni. Potrebujejo prijazno in ljubečo naklonjenost tudi takrat, kadar naredijo kakšno napako. Takrat še celo bolj. Po navadi točno vedo, kaj so storili narobe. Namesto, da jih kritiziramo, jih raje spodbudimo k temu, da najdejo način, kako bodo napako popravili. Če ne vemo, kako bi ravnali, se vprašajmo: »Kaj bi jaz potrebovala v takšnih okoliščinah, če bi bila otrok? Kaj bi mi najbolj pomagalo in dolgoročno koristilo?«

PRIJATELJSTVO:

Bolj kot se odmikamo od ljudi, bolj se odmikamo od življenja. Takrat so vse skrbi in stiske videti večje. Pojdite v družbo, prisluhnite ljudem okrog sebe in lažje boste zadihali.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda nas bo čez dan spremljal občutek izkoriščanosti. Prepričani bomo, kako veliko dajemo in kako malo dobimo. Včasih je dobro pogledati iz drugega zornega kota in nekoliko bolj od daleč. Morda pa ugotovimo, da imamo res prepolna usta darov in pomoči, roke pa niso tako polne.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.