numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 1.4.2018

Včasih se je za dobro voljo preprosto potrebno le odločiti!

V takšnem dnevu rade butnejo na dan nerešene težave v odnosih. Vse, čemur smo se izogibali, pa nas je notranje glodalo. In potem je lahko ena sama beseda, ki deluje kot sprožilec za nerazpoloženje in morda celo konflikt. Najbolje bomo storili, če od daleč pogledamo na odnose, ki nas vznemirjajo. V njih so najpomembnejša sporočila, če jih znamo prepoznati in iz tega kaj napraviti. Sicer pa je dobro, da to ni delovni dan. Dobro nam bo dela meditacija (molitev za verne), branje, umetniško ustvarjanje nečesa novega…


LJUBEZEN:

Pretirana občutljivost in iskanje dlake v jajcu lahko čisto po nepotrebnem zaplete kakšen odnos. Predlagam, da načrtno razmišljate o vzrokih, zakaj imate to osebo radi. Če boste kljub temu sitni, pa si predstavljajte, da vam nekdo pove novico, da se je zgodilo nekaj tragičnega… Bi bili še vedno tako kritični do partnerja? Če bi si oddahnili in odprli steklenico šampanjca, vam priporočam razvezo.

ZDRAVJE:

Splošno počutje bo precej vplivalo na zdravje, pa bomo morda bolj nagnjeni k utrujenosti, izčrpanosti ter morda h kakšnim želodčnim težavam.

DENAR:

Dan res ni namenjen služenju denarja. Pravzaprav nas lahko pretresejo kakšne nepričakovane spremembe.

KARIERA:

To definitivno ni dan za biznis. Za nove načrte ali akcije. Lahko pa prinese večji dobiček prodaja preko spleta.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Pogosto se zgodi, da skušajo starši vse pripraviti popolno, posebno v takšnih tradicionalnih praznikih kot je Velika noč. Moje mnenje je, da je več vredno napackano jajce, ki ga pobarvate skupaj z otrokom kot še tako umetniški in brezhibni pirh. Ne pozabimo, kaj nam je resnično vredno.

PRIJATELJSTVO:

Prijateljska družba bo blagodejno vplivala na nas.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda nam ne bo šlo vse po načrtih in tako, kot bi si želeli, pa je lahko bolj stresen dan.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.