numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 2.4.2018

Bo danes zmagal v vas angel ali hudič?

Poznate zgodbo o temnem in svetlem volku, ki se bojujeta znotraj vsakega od nas? Morda se bomo danes soočili s svojo senco. S svojimi potisnjenimi in prezrtimi deli, ki nas radi potegnejo v občutke samote, obupa, strahu in ljubosumja. Dobri načini, da se s tem soočimo ter odnesemo celo glavo, je narava. Pojdite na res dolg sprehod v naravo. Na koncu sestavka vam ponovno opisujem eno izmed tehnik soočanja s svojimi manj zaželjenimi in privlačnimi deli.


LJUBEZEN:

Pretirana občutljivost lahko izbruhne v ljubosumje ter željo po nadvladi. Ta močna strast je močna energija. Z njo lahko rušimo ali osvežimo rahlo dolgočasno razmerje. Kako jo boste izkoristili?

ZDRAVJE:

Na zdravstvenem področju povzročajo energije dneva tako možnost bolečin zaradi poškodb (klofuta ali posledice nekega nasilnega vedenja) kot tudi povečano dozo samozdravljenja in regeneracije. Zdravilna kombinacija dneva je zelenje, sonce in voda.

DENAR:

Kaže se dvojnost: skopost in pretirana varčnost ter nerazumljiva razsipnost do točno določene osebe. Najbolj pa boste zadovoljni, če uspete ostati na srednji poti.

KARIERA:

Če ne bi bil praznik, bi bil današnji dan idealen za podpis kakšne poslovne ali materialne pogodbe. Morda se vsaj za kakšno uro umaknete v samoto in delo.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Svojo ljubezen in naklonjenost bomo izražali bolj v neki tihi skrbi. Bolj bomo pozorni na postavljanje meja, na prepovedi in zahteve kot za izražanje pohval. No, tudi to je del družinske pripadnosti, pazite le, da vam ne odnese roke v kakšno klofuto. Starši si največkrat niti ne predstavljamo, kako katastrofalno vplivajo kaznovanje in udarci na samopodobo in prihodnost otroka. Škoda!

PRIJATELJSTVO:

Bolj nam bo ugajala samota kot druženje.

SPLOŠNO POČUTJE:

Če se naši skriti deli preveč razmahnejo, si lahko pomagamo s tem načinom.
Pomislite, kateri občutki vam ta trenutek najbolj jemljejo moč.
Ste že kdaj prej tako doživljali?
Pomislite, da se po 21 stopnicah spuščate navzdol, nekam v podzemlje. 21., 20., 19., …pa vse to zadnje stopnice. Ves čas čutite temperaturo zraka okrog sebe, vonj, občutek pod stopali…
Na koncu je dolg hodnik z mnogimi vrati. Izza enih vrat slišite morda glas, morda le čutite gibanje ali prisotnost za vrati. Veste, da je tam oseba s tem čustvom.
Odprite jih in poglejte osebo, ki je za njimi. Kakšna je na pogled? Stara, mlada, suha, debela…? Kako je oblečena, kakšna je drža njenega telesa, kakšen je njen pogled? Kakšno je njeno vedenje in kakšne so besede?
Ta Oseba je del vas. Del, ki je močno povezan z vašo sedanjo bolečino in ste ga skreirali že zdavnaj. Prijazno jo pozdravite, povejte ji, da vam je žal, ker tako trpi. Prosite jo, naj vam oprosti, ker ste ji naložili (nevede) toliko bolečine. In da jo imate radi.
Vprašajte jo, kaj potrebuje in kako ji lahko pomagate. Naj vam pove, kaj potrebuje.
Nato si predstavljajte, kako jo z angelskim petjem ovije svetloba od vrha glave pa vse do stopal. Kako jo ta svetloba zdravi, kako se v skladu s tem zdravljenjem spreminja tudi njeno telo, mimika obraza, izraz, kretnje…. Iz nje odpadejo vse negativnosti in grdobije, izlijejo se v obliki spirale v tla do središča zemlje in zgorijo v njenem ognju. Primite jo za roko, zahvalite se ji, ker je prevzela vaše breme na svoja ramena in ji povejte, da jo imate radi. Opazujte sedaj njeno lepoto in kako se je spremenilo tudi njeno bivališče. Nato se vrnite po stopnicah navzgor.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.