numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 1. 2. 2018

Čas je za spremembo, potovanje, selitev. Če ne gre po eni poti, poiščite drugo!

To je odličen dan za spremembe. Na kateremkoli področju, kajti večinoma bodo dobre. Vendar sprememba še ne pomeni podpisa pogodbe. Pomeni odločitev za spremembo. Da se ozremo okrog sebe in začnemo iskati poti, kako bi dosegli to, kar želimo. Energije dneva spodbujajo druženje, saj bomo imeli tudi več moči za to, da zaprosimo za kakšno uslugo ali predstavimo neko svojo idejo. Morda pa se odločimo za bolj zdrav način življenja ter odstranimo kakšno škodljivo navado. Takšno odločitev lahko takoj začnemo uresničevat. Osebe, ki imate v svoji numerični kodi število 3, pa si že zjutraj postavite namero ali aktivirajte niz zaščite 71931: »Moja namera je, da sem popolnoma in v celoti varna ves dan ter da se mi dogajajo same pozitivne in prijetne stvari. Aktiviram niz zaščite 71931 za vse, ki to potrebujejo in zase. Hvala.« Potem se sprostite in uživajte.

LJUBEZEN:

Presenetite svojega partnerja z vabilom na kakšen izlet. Uredite se najbolje, kolikor se morete. Partnerju bo ugajalo, da blestite ob njem. Če ste vezani ter imate skrivno razmerje, razmislite, kaj vam skrita zveza daje ali kaj vam jemlje, da ne boste s svojo lahkomiselnostjo porušili domačega, morda kljub občasnim težavam, dobrega odnosa.

Samski, čas je za spremembe. Morda za začetek pomislite, kako ohranjate svojo samskost. Kako živite, koliko možnosti vam nudi vaš življenjski stil, da spoznate koga novega? Kaj lahko spremenite? To je odlični dan, da se vpišete v planinsko ali pohodniško društvo, v plesno šolo, na kakšen voden organiziran izlet…. Naredite nekaj, da razširite svoj krog znancev ter vnesete v svoje življenje več dogajanja. Da, tudi sprehodi so v redu, vendar imate na njih večje možnosti spoznati simpatičnega kužka kot osebo. Včlanite se v skupinske dejavnosti.

ZDRAVJE:

Več kot se bomo gibali, manj težav bomo imeli pri gibanju in v prometu. Če boste bolj nedejavni, pa bodite nekoliko previdnejši pri gibanju in v prometu ali si aktivirajte zgoraj opisano namero. Dan je odličen za ples.

DENAR:

Denar bo krožil. Na nekoliko neobičajen in nenavaden način lahko pridemo celo do materialnih dobitkov ali večje vsote denarja. Prav tako bomo nagnjeni k temu, da več zapravimo. Za tiste drobne simpatične stvari, ki jih sicer ne potrebujemo, nam pa ugajajo. Tudi takšne stvari nas delajo žive, življenje pa pestro in prijetno.

KARIERA:

Če niste zadovoljni na delovnem mestu, je čas za pogovor in iskanje novega dogovora. Vendar nikar na nož. Povejte, kaj lahko doprinesete podjetju in kakšne so vaše želje, vizije. Pogumno zaprosite za pogovor in jasno vprašajte, kakšne možnosti imate, da vam podjetje omogoči to, kar si želite. Šele potem, ko boste imeli vse informacije, se boste lahko odločali.

Podjetnikom je dan ugoden za druženje tako z obstoječimi kot s potencialnimi partnerji, za krepitev odnosov, za iskanje novih poti sodelovanja, za predstavitve svojih idej, za prošnje in delanje uslug…

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ne jemljite vsega preveč resno. Dovolite si biti lahkotni, uživajte v skupnih dejavnostih in druženju.

PRIJATELJSTVO:

Če imate s kakšnim prijateljem nekoliko porušene odnose, je danes idealen dan, da jih pozdravite in obnovite. Če vam je seveda mar za osebo (sicer se ne trudite). Morda ji podarite majhno simbolično darilo. Nekaj, kar veste, da je tej osebi simpatično. Ali ji pošljete kakšen prijazen verz, citat… (nikar ne prepisujte srce parajočih pocukranih stihov bog ve katerega avtorja, če ne želite, da dobi sladkorno ali vam za vedno zapre vrata). Bodite vi in ostanite tudi pri tem pristni.

SPLOŠNO POČUTJE:

Naredite nekaj novega, kar še nikoli niste. Včlanite se v kakšno društvo ali skupino, da spoznate nove ljudi, hkrati pa negujte stike s starimi prijatelji. Lahkotnejši bomo, bolj komunikativni, zato bo tudi svet videti prijetnejši.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.