numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 31. 1. 2018

Nesreča prepogosto vodi v napačne odločitve!

Aktivirajte si niz zaščite 71931, kajti previdnost res ne bo odveč. Dan ni naklonjen poslovnim dogovorom in pomembnim dejavnostim. Pravzaprav nobenim odločitvam. Posebno še, če ste jezni, razočarani ali se je zgodilo nekaj nepričakovanega. Previdno v prometu in brez zapletanja v prepire. Gasilci, policisti, vojaki – danes velja zahteva po trojni previdnosti. Navidezno nedolžne situacije se lahko nepričakovano spremenijo v pravo katastrofo. Zato brzdajmo svoj ego in prenapetost. Dovolj je en neprijeten dogodek, ki nam lahko popolnoma spremeni življenje. Umaknite se, kolikor se le da, v meditacijo in duhovne spiritualne vaje, ki jih pač poznate. Če se znate spraviti v stanje praznine – naredite danes to kar večkrat. Predvsem naj bo danes vaša obljuba: Brez končnih odločitev, brez prepirov in pretepov!

LJUBEZEN:

Predlagam vam, da načrtno preusmerite misli, če vas karkoli v odnosu jezi. Morda boste nihali ali bi razmerje ohranili ali ne. DANES NI DAN ZA REŠEVANJE! Raje se odmaknite. Pa ne v delo z ostrimi predmeti. Raje pojdite na dolg sprehod. Če imate psa, toliko bolje. Vzemite ga s seboj. Živali so nam v takšnih dneh v veliko oporo in pomoč. Na čisto energetski ravni. Ženske – ne koketirajte in ne provocirajte, da ne izzovete reakcije, ki je ne želite. To velja še prav posebej za osebe, ki imajo v svoji numerični kodi šrevili 3 in 18.

ZDRAVJE:

Večja razdražljivost vodi v večje napetosti. Pazljivo v prometu. Če imate za danes določen operativni poseg – raje ga prestavite! Lahko se po nepotrebnem kaj zakomplicira. Tudi zobozdravnika in kiropraktika obiščite kdaj drugič.

DENAR:

V kakršnikoli situaciji ste – ne bojte se, rešili jo boste. Nasilje ni prava odločitev.

KARIERA:

Po določenem zastoju in prekinitvi aktivnosti se bo stanje normaliziralo. Kar mirno!

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Močna čustvenost nas lahko vodi tudi v čisto nepotrebne konflikte, kot tudi v bolečino. Če ste kot odrasla oseba v sporu s sorodniki – ne delajte nobenih sklepov in prenagljenih sodb. Žal vam bo.

PRIJATELJSTVO:

Ni dober dan za druženje ali za velike prireditve in shode. Raje se umaknite v naravo. Nič hudega, če niste vedno dosegljivi. Ne rešujte sveta, poskrbite zase.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda slišimo neko nepričakovano in neprijetno novico. V takšnih dneh nam pomagata tako duhovnost kot vera. Napet dan s preveč energije.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.