numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 4. 1. 2018

Dobro je vedeti, da je vedno nekdo, ki nas ima rad in si želi naše bližine!

Velika verjetnost je, da bomo nagnjeni k dramatiziranju in poveličevanju. Predvsem sebe, svojih sposobnosti in poslovnih načrtov za v prihodnje. Če bi pisali pravljico o dnevu, bi mu lahko dali naslov: Žaba z velikimi usti. Malo od tega, kar bomo govorili, bomo zares tudi izpeljali. Torej – če resnično iščete novo idejo, novo sodelovanje, novo pogodbo – ne danes! Raje ostanimo pri regljanju, oz. zgolj pri razmišljanju. Semena, ki bi jih danes posejali, ne bi vzklila, pa je škoda porabiti dobre ideje in dobro seme. Dan je naklonjen opazovanju. O čem regljajo drugi. Morda kakšna beseda sproži nov miselni tok in kakšno pomembno spoznanje. Družite se, brez pričakovanj glede morebitnih bodočih koristi, bodite plemeniti, radodarni in velikodušni. Takšna naravnanost se nam bo obrestovala in to najverjetneje takrat, ko bomo najbolj potrebovali kakšen mali čudež ali pomoč.

Osebe, ki imate v svoji osebni numerični kodi števila 3, 5 ali 8, previdno na cesti in pri gibanju. Namera: »Aktiviram niz zaščite 71931 za vse, ki to potrebujejo in zase.«

LJUBEZEN:

Današnji dan ne zagotavlja večje čustvene stabilnosti, pa se ni pametno odločati o pomembnih odločitvah glede partnerstva in razmerja. Ne v plus in ne v minus. Ne da in ne proti. Kakorkoli se boste odločili, se boste verjetno kasneje spraševali, ali je to res pametna odločitev in ali ne bi bilo bolje, ko bi se odločili ravno obratno. Za mnoga obstoječa partnerstva je to čas preizkušnje. Ozavestite svoje resnične potrebe in vrednote, da vam kasneje ne bo žal.

Samski, uživajte v družbi in druženju, toda ne delajte odločitev glede svoje prihodnosti. Morda bo kaj iz tega, ali pa tudi ne. Raje se posvetite opazovanju, kako se počutite in kateri del sebe razkrivate. Zakaj ravno tega? In če se kdaj pa kdaj našopirimo kot pav, tudi ne bo nič narobe.

ZDRAVJE:

Naše zdravje je popoln odsev našega notranjega zadovoljstva s seboj in z življenjem nasploh. Veliko lahko naredimo zase in za svoje telo že z meditacijo. Zakaj? Ker se takrat v resnici popolnoma umirimo, naš um ne bega kot znervirana mušica po predalih preteklosti in poljanah prihodnosti. Meditacija nam omogoča, da smo resnično prisotni v sedanjem trenutku. Tako smo zares v stanju praznine, v nulti točki. Tukaj pa se dogaja zdravljenje. Začnite dan z meditacijo.

DENAR:

Prav mogoče je, da nam bo denar kar nekako izpuhtel oz odfrčal iz roke. Upam, da vsaj za kakšno dobro naložbo, dober nakup in ne za plačilo prometnih prekrškov. Na finančnem področju je danes dan preizkušenj. Bolj kot bomo zaskrbljeni in bolj ko se bomo trudili z varčevanjem, hitreje bo denar uhajal. Kot da bi se odločil, da nikakor ne bo pod isto streho s skrbmi in zaskrbljenostjo. Zato je edino smiselno, da se umirimo in da ga vložimo tja, kjer bomo od tega tudi imeli kakšno korist. Morda je to odlični čas za začetek novega izobraževanja, za osebnostno rast, za pridobitev novih komunikacijskih veščin… Najbolj nam bo koristila »kraljevska drža« – ko verjamemo, da nam obilje preprosto pripada. In zaupamo stvarstvu, da bo svet poskrbel za nas in da bomo dobili pravi čas, kar potrebujemo.

KARIERA:

Ni primeren čas za menjavo službe ali za začetek samostojnega podjetništva. Ne začenjajte na novo ničesar, kar želite, da traja. Brezplačno delo v tem obdobju se vam bo v prihodnosti zelo obrestovalo. Če ste v službi, je najbolje, da ohranite obstoječe stanje. Ne trudite se za pohvalo ali napredovanje, vaš trud ne bo prinesel trajnih koristi. Bodite zvesti sebi in svojim vrednotam. Raje se posvečajte izobraževanju in osebni rasti.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Morda lahko prihaja do medsebojnih napetosti zaradi nerešenih odnosov. Tvegajte odkritost, vendar ne pojdite v spopad. V konfliktnih situacijah iščite skupne vrednote (Kaj je obema pomembno? Morda občutek sprejetosti? Kaj se mora dogajati, da se obe strani počutita sprejeti?). Bodite plemeniti in velikodušni. Izogibajte se vsiljevanju svojega prav in tiraniji. Že jutri boste morda drugače razmišljali.

PRIJATELJSTVO:

V takšnem dnevu gredo lahko tudi prijateljstva skozi sito in marsikatero se prekine. Če prijatelja ne morete v celoti sprejeti takšnega kot je, se raje umaknite. Oz. ne naredite ničesar! Počakajte. Še vedno boste lahko zaprli vrata, če to res želite. Vendar prekinite odnos, ker je druženje s to osebo izpolnilo svoj namen, ne pa zaradi svojega ega. Danes bi rad z vrati loputal ego.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda bomo polni sebe, svoje veličine in sijaja, pa bomo razočarani, ker drugi te veličine ne bodo opazili. Dan je idealen za meditacijo, odločitev za izobraževanje in delo na sebi, za stik z naravo…


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.