numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 3. 1. 2018

Znotraj vsakega od nas se skrivna mogočna ustvarjalna iskra, ki želi zažareti!

Dopoldne bomo morda še malo na bolj občutljivih nihajih, nato pa se bo začela prebujati naša bolj svobodna, divja narava. Pravijo, da v vsaki mačkici ždi puma, v vsaki kokoši orel in v vsakem psičku volk. Začeli se bodo prebujati ti naši bolj prvinski deli. Želeli bomo blesteti, poleteti, zarjoveti… Čutili bomo večjo notranjo moč, zato bodo tudi naša usta polna visokoletečih idej in zamisli. To je odlični dan za prošnje, druženje in prireditve. Precej manj za res intelektualno delo ali celo, bog pomagaj, naporno, težko in rutinsko delo. Lahko pa predstavljamo svoje ideje, zamisli (mnogih verjetno ne bomo nikoli končali, toda slišijo se odlično), pletemo socialno in profesionalno mrežo poznanstev… Tako se začnejo mnogi dobri posli in mnoga dobra sodelovanja. Previdno v prometu – predvsem tisti, ki imate v svoji osebni numerični kodi števili 5 in 7 – (niz za aktivacijo zaščite je 71931 in niz za varno vožnjo 11179), pa tudi operativnim posegom se raje izognite.

LJUBEZEN:

To je dober čas za poroko, za ustvarjanje resne partnerske zveze, doma in družine. Če imata težave na partnerskem področju, poiščita strokovno pomoč. Ne prenaglita se z razvezo.

Samske bo verjetno vleklo v družbo, kar je edino pravilno, saj je dan resnično namenjen ljubezni. Bodite drzni, spustite na plan svojo divjo mačkico ali močnega panterja. Blesteli boste.

ZDRAVJE:

Če imate težave s spolnimi organi, ledvicami in mehurjem, poiščite pomoč zdravnika. Operativnim posegom pa se raje izognite. Pijte veliko tekočine, priporočam plavanje.

DENAR:

Čas je primeren za nakupe, tudi za nakup nepremičnine. Nekaj lahko dobite od svojih dragih. Možno dedovanje ali zadetek pri igrah na srečo.

KARIERA:

Imeli boste več moči in volje do dela, polni boste novih načrtov, pa je možno tudi kakšno napredovanje. Morda pridobite nove pristojnosti ali večji renome. Ni nujno, da bo tudi plačilo večje.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

To je čas družinskega sodelovanja, družinskih vrednot in medsebojne pomoči. Vzdržite se obsojanj in vseh ravnanj, ki bi vodila v razdor. Družinski prepiri se lahko sprevržejo v dolgotrajno, celo dolgoletno »vojno« in bo preteklo veliko časa, da boste zacelili te rane. Zato se izognite pravnim sporom in tožbam. Raje bodite pozorni v tem času na sodelovanje. Lahko zgladite stare spore in popravite sodelovanje.

PRIJATELJSTVO:

Zabava je danes ključnega pomena. Čas, ki ga boste preživeli s prijatelji, vam bo dal novo moč in energijo. Pripravite prijateljska srečanja: piknik, skupno praznovanje ali športna aktivnost, izlet…

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda se boste počutili obremenjeni, predvsem s strani družine in družinskih članov. Poskrbite za vsa potrebna popravila v hiši ali v stanovanju, da se izognete kasnejšim nepričakovanim presenečenjem.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.