numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 1.6.2018

Pogum je seme svobode in napredka.

Mesec junij je mesec mnogih možnosti. Kako visoko bomo segli, je v veliki meri odvisno od naše samopodobe, poguma in spretnosti. Že prvi dan prinaša s seboj novo moč, ki se želi nekam usmeriti. Zato bomo polni načrtov, zamisli in pripravljeni prijeti v roko telefon, poslati sporočilo, zavihati rokave… Dan je dober za delo, poslovni sestanek in nove drzne korake. Seveda, če imate narejen načrt. Morda ne bo šlo vse gladko. Z nekom se boste dogovorili za sestanek, pa osebe ne bo. Toda vse boste lahko uresničili in speljali, če le veste, kaj želite. Bodite potrpežljivi in pogumni. Ne popustite pri stvareh, ki vam veliko pomenijo. In nikar si ne dovolite, da vas kdorkoli prestraši.
Navajam nekaj citatov Oshoa: Ne morete biti resnicoljubni, če niste pogumni. Ne morete biti ljubeči, če niste pogumni. Ne morete biti zaupljivi, če niste pogumni. Ne morete spoznati resničnosti, če niste pogumni. Zato je pogum na prvem mestu, vse drugo pa sledi.
Še kako resnične so te besede. Naša vzgoja je oblikovana tako, da nam najprej odvzame pogum. Čas je, da si ga vzamemo nazaj!


LJUBEZEN:

Vsi potrebujemo nežnost in toplino, pa včasih to težje izrazimo. Če se partner drži kot huda ura ali gleda resno na svet, ga nežno objemite in mu zašepetajte nekaj ljubečih besed. Godilo mu bo, tudi če ne bo pokazal. In vse stvari boste rešili lažje in hitreje.
Samski – hrepeneli boste po nežnosti. Začnite jo sejati, semena bodo hitro obrodila.

ZDRAVJE:

Mnogim se bodo ponovile kakšne težave. Pa vendar je dobro vedeti: kar se nam sedaj kaže kot zdravstvena težava, je OZDRAVLJIVO. Ostanite pogumni in se ne vdajte. Pomagajte svojemu zdravniku. Začnite in končajte dan tako, da v mislih vidite svoje telo in ga v mislih vsega ovijete s temnomodro indigo svetlobo. Ta pronica v vašo notranjost in izpodriva vse nepravilnosti. Opazujte se od daleč, kako se vaše telo čisti. Ko bo popolnoma preplavljeno s temno modro svetlobo, z vdihom vstopite vanj in začutite, kako se obnavlja in regenerira. Precej hitreje boste pridobivali na moči in zdravju.

DENAR:

Dobro bomo znali razpolagati z denarjem, možne so dobre naložbe. Denar prihaja.

KARIERA:

Delovni dan, v katerem lahko hipno uzrete rešitev kakšne težave, ki vas je predtem dalj časa obremenjevala. Konkretne, jasne in učinkovite rešitve. Morda vam lahko da pomembno informacijo kakšna starejša ali pomembna oseba.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Mnogi starši so nesrečni, ker ne morejo svojim otrokom privoščiti eksotičnih počitnic. Lahko pa si privoščite prav tako prijetno »potovanje« tudi doma za računalnikom. Google maps in satelitski posnetki so lahko osnova za domišljijsko potovanje, ki poveže celo družino. Ni enako, lahko pa je včasih še bolje (izognete se potovalnim neprijetnostim). Hočem reči le to, da je najpomembneje to, da vas skupni čas povezuje in zbližuje. Marsikateri starši so na potovanjih sitni in edini lepi spomini, ki ostanejo otrokom je to, da lahko rečejo, kje vse so bili.

PRIJATELJSTVO:

Dan je ugoden za druženje in medsebojno sodelovanje. Morda bomo morali biti le nekoliko bolj fleksibilni glede dogovorjenega časa.

SPLOŠNO POČUTJE:

Verjetno bomo čutili povečano energijo. Dobro je vedeti, da nam ta energija lahko odpre vrata uspeha ali nas »osmodi«. Razlika je v naši ciljni naravnanosti in aktivnosti. Bodimo aktivni in pogumni.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.