numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 2.6.2018

Strah ubija ljubezen. Poglejte mu v obraz in zbledel bo.

Dan oblikujeta dve skladni in harmonični števili, ki podpirata poslovne načrte, sodelovanje in vsako novo aktivnost. Izkoristite te vplive za poslovne sestanke in dogovore, za ureditev še nedokončanih stvari. Ali preprosto poiščite novo pot, nov način, novo strategijo, nove ljudi… Samo ne obstanite na mestu. Izgubili boste dobra semena, hkrati pa bo nedelovanje vplivalo na vas tako, da se vam bo večala tesnoba in strah pred prihodnostjo. V pomanjkanju ciljne usmeritve se povečuje nemir, napetost, ljubosumje in zavist. Sedaj je čas za akcijo. Ne zabušavajte.


LJUBEZEN:

Na čustvenem področju nam bo ves junij kazal zrcalo, kakšni so naši odnosi. Če niste zadovoljni, poiščite si ustrezno pomoč. Kasneje je pogosto prepozno. Mnogo pa lahko naredite sami. Za začetek prevzemite popolno odgovornost za nastalo situacijo. Ne krivde! Odgovornost! Odgovorni ste, da niste prej reagirali, prej spregovorili, prej iskali rešitve… Rešitev najdemo le takrat, ko sprejmemo odgovornost. Če je ne, se gremo pa pink-ponk s krivdo in obtoževanji. Tudi če v kakšnem spopadu zmagamo, smo vojno izgubili.
Samski – če ste že dalj časa samski, začnite negovati prijateljske stike in se predvsem nekoliko drugače lotite odpravljanja samote. Dosedanji načini itak niso bili uspešni, kajne? Zakaj bi jih torej ponavljali.

ZDRAVJE:

Usoda gre po svoji poti naprej. Neprestano vsipava na našo pot možnosti. Le imate težave, začnite iskati možnosti. Ne osredotočajte se na skrbi in težave, zavestno začnite iskati, kaj vse še lahko storite in kako si lahko pomagate. Ne prelagajte vse odgovornosti na zdravnike. Prevzemite jo v celoti zase.

DENAR:

Dobro bomo znali razpolagati z denarjem, možne so dobre naložbe. Denar prihaja.

KARIERA:

V sodelovanju vas čaka večji uspeh, kot na samotni poti. Izogniti se je potrebno le določenim pastem, kot so: želja po pomembnosti in večvrednosti, ljubosumje in zavist, strah pred izkoriščanjem… Če boste vse te stvari vrgli v smeti, vas čaka uspešen in dober delovni dan.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Dan je odličen za spodbujanje otrokove zdrave samopodobe ter negovanje stikov med vami. Že imate igrico Jaz sem? Naročite jo lahko tukaj: https://www.emilyenveritas.com/shop/jaz-sem/ To je naložba za prihodnost. Za otroke in za vas.

PRIJATELJSTVO:

Spodbujajte prijatelje. Uspešni in srečni prijatelji nas dodatno osrečujejo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Ker je dan pod vplivom števila 2, bodo najverjetneje v porastu romantične želje in hrepenenja. To je krasno za pare in malo manj za tiste, ki so osamljeni. Vrzite mračne misli v smeti in vedro odkorakajte v družbo.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.