numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 30.4.2018

Talent dela, genij ustvarja. (Robert Schumann).

Če bomo imeli svoje impulze pod kontrolo, bo to plodni in zelo očiščujoči dan. V nasprotnem primeru, si lahko ustvarimo pravi mali pekel. Danes se dvignejo energetske usedline strahov in starih ran. Prepoznali jih bomo v svojih obrambah, v občutljivosti, prepirljivosti. Morda nam bo šla neka oseba hudo na živce, čeprav jo bomo videli prvič… vse to so transferni odnosi. Osvetljujejo se področja, ki še potrebujejo zdravljenje, da se lahko pomaknemo naprej k svojim ciljem in željam. Težava tega dne je lahko zaupanje napačnim ljudem. Dan je namenjen umetnikom, literatom… Prinaša tako nove navdihe, ki lahko bogato obrodijo tudi izven meja domovine kot energijo, da zaključimo, popravimo ter dokončno uredimo dosedanje projekte. Petice in sedmice – previdno na cesti!


LJUBEZEN:

Obe števili tega dne prinašata strast, erotiko in seksualno privlačnost. Za vezane pare predstavlja spolna vzdržnost pravo katastrofo. Danes je dan za ljubezen in ljubljenje. Ko se ohladi postelja, tudi srce otrdi in v njem nastane praznina.
Samski – dober dan za druženje in za zmenke. Pronicljivi boste in hitreje boste videli, kaj se skriva izza kulis.

ZDRAVJE:

Operativni posegi se danes odsvetujejo, do globokih uvidov in pomembnih spoznanj pa lahko pridete s pomočjo družinskega terapevta, coacha ali svetovalca. Ko se duša pozdravi, zdravju sledi tudi telo.

DENAR:

Previdno – potrošite lahko bistveno več kot bi bilo potrebno.

KARIERA:

Če delate, boste morda odkrili celo kakšno izboljšavo ali zakaj stvar do sedaj ni delovala, kot ste si želeli. Morda dobite nepričakovano idejo za nekaj novega. Dober dan za biznis in poslovne odločitve. Pazite le, da s svojo preveliko impulzivnostjo ne podrete možnosti sodelovanja.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Pogosto rečemo starši kakšno besedo, ki ni na mestu. Vendar se redkokdaj takšne napake spremenijo v travme, če smo se sposobni z otroki tudi odkrito pogovoriti. Dokler sprejemamo otroke takšne kot so, jih imamo radi, se ni potrebno bati napak. Ljubezen v resnici celi in zdravi prav vse rane. Otroci morajo slišati in čutiti, da so ljubljeni.

PRIJATELJSTVO:

Odličen dan za druženje in zabavo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Dan bo večinoma dober, večjo napetost bodo občutili ljudje, ki imajo v svoji osebni numerični kodi števili 5 in 7.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.