numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 1.5.2018

Veseli se drobnih reči; morda se boš nekoč ozrl in spoznal, da so bile velike. (nn)

Obe števili dneva sta precej materialni, ker pa je praznik, bo ta energija pri mnogih blokirana. Lahko jo uporabimo za izboljšanje odnosov in izražanje pripadnosti. Število 1 v dnevu daje odgovornost, 8 (v skupnem seštevku) pa moč in predvsem prikrite, skrite strasti in emocije. Morda odkrijemo kakšno pomembno skrivnost ali izrazimo nekomu svoja nežna čustva. Ker sta obe števili zelo harmonični, bomo imeli tudi precej sreče na tem področju. Sreča nas spremlja tudi na potovanjih v tujini.


LJUBEZEN:

Narasla bosta naša čutnost in primarna seksualna energija. Tudi želja po spolnosti bo večja.
Samski – vaš magnetizem in magnetična privlačnost ne bosta ostala neopažena, zato nikar ne ostajajte doma. Prepustite se čutom in čustvom. To je dober dan za začetek nečesa novega. Edina ovira je strah pred tem, da pokažete svoje želje in čustva. Ne dovolite strahu, da zaradi njega ostajate sami.

ZDRAVJE:

To je odlični dan za samoobnovo in regeneracijo organizma, proces zdravljenja in celjenja bo hitrejši.

DENAR:

Znali bomo gospodarno ravnati z denarjem.

KARIERA:

Če delate, boste verjetno zelo učinkoviti. Morda pa pridete na kakšno novo idejo in začnete razvijati strategije za njeno uresničitev.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Obe števili dneva sta strastni, vendar težje izražata nežna čustva. Povejte otrokom, da jih imate radi in si privoščite prijetni izlet.

PRIJATELJSTVO:

Dan je naklonjen druženju in prijateljevanju.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma se bomo počutili ugodno, le »petice« se naj varujejo prenagljenosti: tako v besedah kot na cesti.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.