numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 1. 3. 2018

Dom in družina sta na prvem mestu.

Energije dneva spodbujajo urejanje doma. To je lahko tudi nakup ali prodaja nepremičnine, podpis materialnih pogodb ali popravila in adaptacije v hiši ali stanovanju. Dan je deloven, pa lahko to energijo izkoristimo za pospravljanje, čiščenje ter urejanje in praznenje omar in predalov. Prav tako je odličen dan za obisk pri zdravniku, zobozdravniku, frizerju ali v kozmetičnem salonu. Za urejanje telesa. Tudi na poslovnem področju lahko uredimo kup dela. Predvsem pa je to dan za intelektualno delo ter za načrtovanje. Bolj bomo zbrani in natančni, pa nam ne bo ušla nobena pomembna informacija. To energijo je najbolje izkoristiti za kakšna administrativna, birokratska in računovodska dela, ki zahtevajo natančnost in vztrajnost. Dan ni naklonjen romantiki, zabavi in prošnjam.


LJUBEZEN:

Dan ni najbolj spodbuden za ljubezen in romantična čustva. Verjetno bomo bolj sitni in malenkostni kot običajno. Bolj nam bodo šle na živce drobne navade in razvade partnerja, kot je zapiranje zobne paste in podobno. Vsekakor bomo najbolje naredili, če se izognemo pretiranemu dlakocepljenju ter analiziranju, zakaj za vraga je partner tako zelo nesposoben in nezanesljiv.
Samski – nič ne boste zamudili, če ostanete doma in si morda privoščite dobro masko za obraz ali kakšno drugo telesno negovanje.

ZDRAVJE:

Danes je odličen dan za obisk zdravnika ali zobozdravnika. Skriti adut je pitje veliko čiste vode, od športa se najbolj priporoča plavanje ali ples.

DENAR:

Čas je primeren za nakup nepremičnine. Možno dedovanje ali zadetek pri igrah na srečo. Sicer pa bomo vsi bolj zaprtih rok in denarnic, pa nam bo težko šel denar iz rok. V takšnem dnevu ni smiselno vlagati prošenj za kredit ali v službi prositi za povišico. Nakupi bodo sicer dobri, prodaja pa bistveno slabša.

KARIERA:

Podjetniki – izkoristite ta dan za planiranje celotnih mesečnih poslovnih aktivnosti, za urejanje dokumentacije ali administracije. Tudi v službah lahko pride do spremembe; lahko napredujete, pridobite nove pristojnosti ali večji ugled. Ni nujno, da bo tudi plačilo večje.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Za slovensko družbo je značilno, da vlagamo več pozornosti in energije urejanju doma in hišam, kot pa odnosom z otroki in partnerjem. Zato imamo večinoma lepe hiše in bistveno slabše odnose. Celotni mesec marec spodbuja dvig svobode in s takšno naravnanostjo se začne že prvi dan. Mnoge velike hiše so prazne, ker otroci raje plačujejo drage najemnine kot da bi si dovolili, da jim starši neprestano dihajo za ovratnik. V mnogih hišah pa živijo skupaj starši in odrasli otroci. To je čudovita ureditev življenja, kadar si medsebojno puščajo potrebno svobodo in se ne vtikajo v vsako osebno zadevo. Te umetnosti je sposobnih le malo Slovencev. Največkrat se takšne razširjene družine, ki bi lahko bile zagotovilo varnosti za vse, spremenijo v prava čustvena izčrpavanja in energetski vampirizem. Takrat je plačevanje najemnine manj slaba možnost. Če živite z odraslimi otroki pod skupno streho, uredite tudi hišo tako, da bo omogočala svobodo. Sedaj je odličen čas za takšno urejanje. Danes pokličite dobrega arhitekta in naj vam pripravi par predlogov. Za to boste plačali manjšo ceno kot za neprestano prikrito nezadovoljstvo. Družinski prepiri se lahko sprevržejo v dolgotrajne, celo dolgoletne »vojne« in potrebno je veliko časa, da se zacelijo takšne rane. Zato uredite hišo tako, da boste oboji lahko čim bolj zadovoljno živeli. Na način, ki bo otrokom omogočala občutek svobode. Starši, če boste otrokom odvzeli svobodo, vas nikoli ne bodo imeli zares radi. In če jim rečete, da je polovica hiše njihova, potem se za božjo voljo ne vtikajte v vsako stvar, ki jo bodo naredili. Ali pa jim na začetku jasno povejte, da je vse vaše in da vas morajo zaprositi za dovoljenje, če želijo prestaviti vrata iz ene stene na drugo. Bodite jasni in odkriti. Največ sporov nastane, ker starši eno govorijo, drugo pa potem počnejo.

PRIJATELJSTVO:

Današnji dan ne spodbuja druženja. Lahko pa se prijateljice izjemno zabavate pri pospravljanju omar. To, kar bi ena vrgla proč, lahko pride prav drugi.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda se boste počutili zaskrbljeni in obremenjeni, predvsem s strani družine in družinskih članov. Naredite kaj dobrega zase in za svoje telo; boljše se boste počutili. Poskrbite za vsa potrebna popravila v hiši ali v stanovanju.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.