numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 2.3.2018

Skrbi in zaskrbljenost so meditacija o sranju! Tako ga kličemo in prizivamo.

Numerološka kombinacija dneva je precej neugodna in polna luna to le še dodatno zapleta. Bolj bomo nagnjeni k zaskrbljenosti, razmišljali bomo o vseh možnih negativnih izzidih. Mučili se bomo z vprašanji »kaj pa, če«. Seveda bomo videli vse možne odtenke črnih in temno sivih scenarijev. Marsikje bo prišla na dan novica, ki bo povzročila dodatne skrbi. Ali se bo nekje nepričakovano nekaj porušilo; razmerje, odnos, dogovor… vse to povzroča težave glede občutka varnosti. Previdno na cesti, kirurškim posegom pa se raje izognite. Kot tudi pomembnim dogovorom in podpisom pomembnih pogodb.
Svetujem par načinov delovanja: preden odprete in preberete kakršnokoli uradno pošto in obvestilo, vsaj 3x glasno izrečite niz 1888948, ki negativno spreminja v pozitivno. Najbolje je dan začeti z namero: »Moja namera je, da sem popolnoma in v celoti varna ves dan ter da se mi dogajajo same pozitivne in prijetne stvari. Aktiviram niz zaščite 71931 in 1888948 za vse, ki to potrebujejo in zase. Hvala.«
Sicer pa je ta dan najbolje preživeti do vratu zakopan v tista drobna, sama po sebi nepomembna, toda rutinska opravila, ki pač morajo biti narejena in se jim sicer izogibamo. Ali v wellnessu.


LJUBEZEN:

Napete energije dneva povzročajo čustveno nestabilnost in zmedo, ko se ni pametno odločati o resnem razmerju. Za obstoječa partnerstva je to čas preizkušnje. Dobro se je zavedati, da je naša glava danes lovilec zoprnih misli. Ne nasedajte ji, da vam kasneje ne bo žal.
Samski – predlagam vam, da preživite prijeten večer v domači banji ali v wellnessu. Sami. Bo najmanj težav.

ZDRAVJE:

Bolj bomo pod stresom, pa je tudi večja verjetnost psihosomatskih težav. Možen kakšen prezgodnji porod. Izogibajte se kirurškim posegom, če se da.

DENAR:

Dan finančnih preizkušenj. Bolj kot bomo zaskrbljeni, slabši bodo rezultati. Umirite se. Ne začenjajte na novo ničesar, kar želite, da traja. Brezplačno delo v tem obdobju se vam bo v prihodnosti zelo obrestovalo. Vlagajte vase, v lastno izobraževanje, vendar le v tisto, kjer ne boste že v naprej razmišljali o bodočih dobičkih, temveč boste sledili klicu svoje duše.

KARIERA:

Ni primeren čas za menjavo službe ali za začetek samostojnega podjetništva. Najbolje je, da ohranite obstoječe stanje. Ne trudite se za pohvalo ali napredovanje, vaš trud ne bo prinesel trajnih koristi. Bodite zvesti sebi in svojim vrednotam. Raje se posvečajte izobraževanju in osebni rasti.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Lahko pride do medsebojnih napetosti zaradi nerešenih odnosov. Tisto, kar vsi potrebujemo, tako otroci kot starši, so varnost, svoboda in občutek spoštovanja. Če nam manjka karkoli od naštetega, nastopijo težave. Danes ne pojdite v spopad. Ne delajte iz muhe slona, še prehitro se lahko odnos poruši. Posebno tam, kjer je ena ali druga stran dalj časa potiskala lastne občutke in potrebe. Raje se umaknite in v mislih ali na glas izgovarjajte niz za dobre družinske odnose: 285555901.

PRIJATELJSTVO:

Prijateljstva gredo skozi sito in marsikatero se lahko danes prekine.

SPLOŠNO POČUTJE:

Poskrbimo danes zase, ne popustimo razdražljivosti in zaskrbljenosti, da nam uniči dan. Morda pa danes pospravimo stanovanje in imamo tako ves vikend prost.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.