numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 2. 1. 2018

Dom in družina sta na prvem mestu. Bodite plemeniti, to je čas sodelovanja.

Morda bomo bolj občutljivi, zmedeni in nihajočega razpoloženja. To je dan za obračanje vase, za urejanje domačega ognjišča in za druženje z družino. Dobro nam bo delo na dušni ravni, če pomagamo kakšni osebi v naši bližini, ki potrebuje pomoč. Pa naj bo to kidanje snega, da prinesete stvari iz trgovine ali preprosto ponudite vročo juhico samski sosedi, ki je prehlajena… Kadar smo v nihajočem razpoloženju, ko se lahko hitro zasmilimo sebi, nam daje prav pomoč šibkejšemu potrebno dodatno energijo in dobri notranji občutek. Dan je namenjen peki in kuhanju, gospodinjskim opravilom, wellnessu in negi telesa. To je tudi dober dan za obisk zdravnika ali svetovalca, coacha. Pa tudi za investicije. Previdno v prometu, pa tudi resnim pogovorom se raje izognite.

LJUBEZEN:

Se spomnite reka: »Le prst mu pokažem, pa že plane v jok in na drevo.« No, mnogi bomo v takšnem razpoloženju, pa upam, da bo dovolj dreves. Spomnimo se tega, če nam bodo čustva plesala vse od divjih ritmov togotnih izbruhov pa do počasne otožnosti. Težav ni, če smo sami v takšnem stanju. Nastanejo in povečajo se, kadar je tudi partner na istih obratih. Pa se je tega dobro zavedati, da ni nepotrebnih globokih ran. Najbolje pa se tem variacijam izognemo z nežnostjo. Prižgite si dišečo svečko, poiščite umirjeno nežno glasbo, nato pa zmasirajte partnerja z oljem vrtnice ali rožmarina. Ne ljubi se vam? Hm, zakaj pa potem sploh ste še skupaj z njim? Tudi on/ona tega ne stori? Morda pa bo, če boste začeli vi. Nekdo je vedno prvi. Po navadi tisti, ki pride prej do spoznanja, kaj je res pomembno. Lahko se tolažite, da ste pač pametnejši.

Samski se boste danes verjetneje bolje počutili v savni ali na masaži kot na zmenku. Če greste kljub vsemu na zmenek, pa nikar preveč občutljivo ali v hrupno družbo. Raje v prijetni, mirni, domači kotiček, kjer se bosta lahko v miru pogovarjala.

ZDRAVJE:

Dan je kot nalašč za obisk pri zdravniku, vendar ne za kirurške posege ali puljenje zob. Upam, da nam ne bo potrebno. Je pa odličen dan za obisk dobrega terapevta, coacha… Slovenci še nismo vajeni vlagati časa, denarja in energije v svoje duševno zdravje. Mislimo, da bomo vse uredili z močjo volje, z branjem knjig ali z obiskom enega ali dveh seminarjev. Res bi lahko marsikaj postorili sami, saj je dostopno mnogo znanja. Težava je v tem, da je za zdravljenje preteklosti potrebna disciplina. Ta pa nam po večini manjka.

DENAR:

Dan je pravzaprav čisto naklonjen materialnim investicijam.

KARIERA:

To ni dan za ostra pogajanja, nasprotovanja ali podpise pogodb. Lahko pa se odkrije kakšna stvar, ki bi jo raje prikrili. Niz, ki negativno spreminja v pozitivno: 1888948.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Dan, ki ga je dobro preživeti v krogu družine in sorodnikov. Ker bomo vsi nekoliko bolj občutljivi, se izogibajte resnim in težkim temam. Poglejte, kaj dobrega ima vsaka posamezna oseba ali še bolje – odigrajte igrico Jaz sem. Z njo boste igraje usmerili svojo pozornost na dobre plati, povezali se boste in se počutili bolje. To je odlični dan, da odpustimo stare zamere.

PRIJATELJSTVO:

Ne bo nam do velikih zabav in hrupne družbe. Lahko pa se imamo prav dobro, če povabimo kakšnega prijatelja na domače piškote ali kakšno drugo domačo dobroto. Izogibajte se resnim temam.

SPLOŠNO POČUTJE:

S čustvi in občutki bo dan bogat in pester. Verjetno bomo preigrali in podoživeli celotni spekter najrazličnejših čustvenih stanj. Najmanj bo trdne notranje umirjenosti. No, tudi takšen dan mora biti, da vznemiri in dvigne potlačena čustva. Morda pa skozi to opazimo in spoznamo kaj pomembnega zase.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.