numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 2. 2. 2018

Dom in družina sta na prvem mestu. Bodite plemeniti, to je čas sodelovanja.

Nerešeni odnosi v družini nam lahko nekoliko pokvarijo dobro razpoloženje. Morda bomo postavljeni pred nove zahteve ali pričakovanja s strani družine. Današnji dan je pod energijami sodelovanja, pa nikar preburno ne odreagirajte. Da, včasih se moramo tudi žrtvovati zaradi potreb družine in narediti kakšno reč, ki je sicer ne bi. Osebna zrelost pa je prepoznati, kdaj se lahko odrečemo svojim željam za skupno dobro in kdaj so naše želje potreba naše duše. Vse naše želje niso povezane z našimi dušnimi hrepenenji. Z mnogimi stvarmi hranimo zgolj ego. Danes je dan za sodelovanje, četudi nam bo težko. To je dan za delo, za urejanje birokratskih zadev, za rutinska in natančna opravila. Ter predvsem za vsa potrebna popravila v hiši ali stanovanju.

LJUBEZEN:

To je dober čas za poroko, za ustvarjanje resne partnerske zveze, doma in družine. Ne pa za razveze in ločitve. Če imata težave na partnerskem področju, poiščita strokovno pomoč. Ne prenaglite se z razvezo, četudi ste se že tako odločili.

ZDRAVJE:

To je odličen dan za zdravljenje in obisk zdravnika, če ni vse tako kot bi moralo biti. Zelo dobro nam bo delo plavanje (predvsem tistim, ki imate kakršnekoli težave s hrbtenico) in pitje čiste vode.

DENAR:

Čas je primeren za nakup nepremičnine. Nekaj lahko dobite od svojih dragih. Možno dedovanje ali zadetek pri igrah na srečo. Nadrejenih pa raje ne prosite za povišico.

KARIERA:

Dan za opravljanje vseh tistih zoprnih nujnih opravil, ki se jim sicer raje izogibamo. Podjetniki – uredite bilanco in vse, kar paše zraven. V službi lahko napredujete, pridobite nove pristojnosti ali večji renome. Ni nujno, da bo tudi plačilo večje.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

To je čas družinskega sodelovanja, družinskih vrednot in medsebojne pomoči. Vzdržite se obsojanj in vseh ravnanj, ki bi vodila v razdor. Družinski prepiri se lahko sprevržejo v dolgotrajno, celo dolgoletno »vojno« in bo preteklo veliko časa, da boste zacelili te rane. Zato bodite pozorni v tem času na sodelovanje. Vključite svoje otoke v skupna gospodinjska dela. Ne delajte vsega vi sami, zgolj zato, ker jih opravite bolje in hitreje. Otroci morajo sprejeti odgovornost za opravljeno delo in se jih tudi naučiti. Vzdržite se kritiziranja, da jim ne zastrupite vsakega veselja do dela. Ne popravljajte za njimi, četudi niso opravili tako dobro kot vi. Ne kritizirajte, izgubili boste pristni srčni stik z njimi. Bodite pozorni, kaj so naredili dobro in tisto pohvalite. Ostalo spreglejte. Otroci imajo naravno težnjo, da želijo ugoditi staršem. Naslednjič se bodo še bolj potrudili, da bodo pohvaljeni. Če jih boste kritizirali, pa se v enem trenutku nehajo truditi. Ker že v naprej vedo, da boste z nečim nezadovoljni. Najslabše je, ko se takšne izkušnje naberejo v prepričanje: Karkoli naredim, nikoli ne naredim nič prav in dovolj dobro. Takšno porazno prepričanje lahko otroku v odrasli dobi odvzame pogum in prepreči uspeh. Izognite se kritikam.

PRIJATELJSTVO:

Pogosto že pogovor s prijateljem povzroči, da se naše skrbi zmanjšajo in lažje zadihamo. Negujte prijateljstva. Naj vam ne bo žal časa, energije in denarja za ohranjanje vezi z ljudmi, ki jih cenite in so vam dragi.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda se bomo počutili bolj obremenjeni, predvsem s strani družine in družinskih članov. Plavanje nam bo izjemno pomagalo sprostiti tudi notranjo napetost. Poskusite!


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.