numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 31.3.2018

V sodelovanju je moč!

Najbolje bomo naredili, če odpremo vrata svoji ustvarjalnosti in umetniškim navdihom. Morda se le ti izrazijo v dekoriranju velikonočnega kruh ali v barvanju pirhov. Ker je tudi polna luna, bomo morda bolj občutljivi in nas lahko hitreje kakšna stvar vrže iz ravnotežja. Mirno in lepo urejeno okolje bo dobro vplivalo na nas.


LJUBEZEN:

Občutljivi bomo, pa tudi polni domišljije in erotičnih iskric. Hm, kaj če bi del tega izkoristili tudi med rjuhami?

ZDRAVJE:

Previdno na cestah, posebno nosečnice. Dan ni primeren za puljenje zob ali kakšne operativne posege, pa se temu raje izognite, če je mogoče.

DENAR:

Razumevajoči bomo.

KARIERA:

Čeprav današnji dan ni ravno naklonjen nekim poslovnim projektom ali pogodbam, vseeno lahko pripravite dober teren za kasnejše dobro sodelovanje.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Izkoristite dan za skupno ustvarjanje; morda dekoriranje, poslikave, risanje… Ni pomembno, da so izdelki popolni. Pomembno je, da ste vi celi in polno prisotni pri sodelovanju z otroki. Takšni skupni trenutki so največ, kar lahko damo otrokom. Iz te zakladnice bodo kasneje črpali svojo moč.

PRIJATELJSTVO:

Mnogi ljudje živijo sami, ker preprosto nimajo nikogar. Če imate samske prijatelje – spomnite se na njih vsaj s kakšnim klicem, še bolje pa s povabilom na velikonočno kosilo ali večerjo. Človek brez prijateljev je kot samotni grmiček sredi puščave. Menim, da Slovenci veliko premalo negujemo prijateljske vezi.

SPLOŠNO POČUTJE:

Polna luna bo vlekla na dan naša potlačena čustva, numerološka kombinacija pa bo vplivala na to, da bomo želeli za vsako ceno razrešiti in razčistiti nastalo situacijo. Je res nujno?


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.